Party people én dj\' s gaan clubben in Brazilië

Partyscene Redactie | 4 juli 2007
headlines

brasil

Fabulos Summer Dancetrips voegt een nieuwe dimensie toe aan uitgaan. Voor het eerst in de geschiedenis van het clubben zal een party crowd compleet met dj' s door de lucht worden verplaatst naar een exotische locatie. Het idee is van Juan Zeewijk en Maurice de Ruiter. In Fly Brasil hebben zij een partner gevonden om hun plannen te realiseren.

De eerste intercontinentale dance party begint op 7 oktober met de vlucht van Schiphol naar Brazilië. Zo'n tweehonderd party people verblijven vervolgens negen dagen in het 4-sterren bungalow resort van Tibau do Sul/Pipa, Natal.

Paradijselijk

Op deze paradijselijke plek zorgen de meegereisde dj' s voor een ongekende trip met hun funky en uplifting grooves. De dj' s die hun tunes ter plaatse ten gehore zullen brengen, zijn CaritaLaNina, Funkerman, Jip DeLuxe, Leroy Styles, Mark van Dale, Melle Mel, Monica Electronica, Rahim, Ricky Montell en Victor Coral - geen onbekenden in de (inter)nationale dance scene.

Dance concept

Fabulos Summer Dancetrips is een jong en dynamisch travel, dance en lounge concept dat voor trendsettende party people de begrippen vakantie en uitgaan opnieuw heeft uitgevonden.

Zin om mee te gaan? Ga dan snel boeken!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws