Kick-off: 5 days off

Partyscene Redactie | 4 juli 2007
headlines

Vandaag gaat de zevende editie van 5 days off van start. Plaats van handeling is het Amsterdamse Leidseplein. Dit jaar kan er niet alleen in Melkweg en Paradiso maar ook midden op het Leidseplein elke avond gedanst worden. Er is aandacht voor filmvoorstellingen, bands en natuurlijk diverse dj’s en live-acts. De aftrap wordt gegeven door Daft Punt in de uitverkochte Heineken Music Hall. Het vervolg vindt plaats in Paradiso en de Melkweg.

Voor de volledigheid even een aantal huishoudelijke mededelingen vanuit de organisatie, zodat je volledig voorbereid bent.

Ophalen passe-partouts

Vanaf vanmiddag (woensdag) 16:30 uur kunnen passe-partouts worden afgehaald bij de kassa van de Melkweg. Passe-partouts zijn helaas al uitverkocht, maar voor alle losse avonden zijn (m.u.v. Daft Punk) nog losse kaarten verkrijgbaar.

5 days off mediaprogramma

 

Mediapasse-partouts zijn nog verkrijgbaar via Ticket Service en aan de kassa van de Melkweg. Deze geven toegang tot alle film- en mediaprogramma’s in Melkweg, Paradiso en Nederlands Instituut voor Mediakunst. En ze kosten slechts 12 euro plus lidmaatschap.

 

Programmawijziging

 

Vandaag is bekend geworden dat de show van DJ MK & MC Smasher helaas niet door kan gaan in de Melkweg op zaterdag 7 juli. De show van Kubus & BangBang wordt daardoor iets later. Op de donderdag, 5 juli, heeft Heny G helaas moeten afzeggen. Zijn kompaan U Dub is wel van de partij. Tenslotte: op de donderdagavond in Paradiso wordt Gaiser vervangen door de nieuwe M_nus ster uit Berlijn: Rebekah AFF.

Het complete programmaschema is te downloaden op www.5daysoff.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws