Quiksilver LoveSurfing 2007

Partyscene Redactie | 29 juni 2007
headlines

surfer

  Op 14 juli 2007 zal Wijk aan zee Quiksilver Lovesurfing plaatsvinden.Deze beachday is bedoeld voor jong en oud, man/jongen of vrouw/meisje! Tijdens deze surf-beachday maken bezoekers gratis kennismet strand, zee en de surflifestyle.

Gratis leren surfen

Deelnemers (jong & oud, max. 100 personen per lokatie) kunnen gratissurfles krijgen van gediplomeerde instructeurs. Ook kan iedereen gratisdeelnemen aan diverse beachactiviteiten zoals skimboarden, bodyboarden,zeeraften, kitesurfen, beachvolleybal…  De hele namiddag van 13.30u. tot 17.30u. worden bezoekers blootgesteldaan de surfcultuur. Doorlopende filmvoorstellingen, magazines, boeken enkunst inspireren en informeren bezoekers over de rijke surfgeschiedenisen de bijhorende cultuur. DJ's zorgen de hele dag voor een lekkere beat en een goede sfeer.

Amateurwedstrijden

Heb je je ook al eens afgevraagd hoe het tijdens een surfwedstrijdvoelt om in de line-up te liggen? Dat kan tijdens de QuiksilverLoveSurfing dag. Voor diegenen die er zich klaar voor voelen, wordt eenamateur-surfcontest georganiseerd.Bij gebrek aan golven zijn er paddleraces.

Zin gekregen? Check de site van Quiksilver en geef je op!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws