Line-up Solar Weekend rond en breed!

Partyscene Redactie | 27 juni 2007
headlines

solarfestival

De muziekprogrammering van Solar Weekend is rond en breed! Met dit jaar nog meer live acts presenteert Extrema samen met 3FM weer hét creatieve crossoverfestival. Solar Weekend vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 augustus bij het mooie recreatiewater ‘De Weerd’ in Roermond. Voor de campinggasten is er op vrijdag 10 augustus al een preparty op de Solar Strandcamping!

Met de relaxte sfeer op het festivalterrein dat grenst aan het water, de energievolle optredens van de bands en dj’s, het kleurrijke, levendige decor, dankzij de kunstenaars en de uitbundige afterparty’s op de Strandcamping vestigde Solar Weekend zich vorig jaar definitief in festivalland. Vanwege de intimiteit en de bijzondere programmering bleek al snel dat Solar Weekend met geen enkel ander festival te vergelijken is.

Tijdens Solar Weekend kan de bezoeker genieten van een breed aanbod. Zo heeft het festival vijf muziekarea’s met house, funk, techno, jazz, electro, minimal, hiphop, live electronics, reggae en pop. Maar Solar Weekend is zoveel meer dan muziek alleen! Overal gebeurt van alles en dit jaar zullen nog meer creatieve initiatieven en kunstenaars uit heel het land en omstreken aangetrokken worden.

Ook tijdens deze derde editie worden er dus weer veel creatieven uitgenodigd om Solar vorm te geven en tijdens het festival hun ding te doen, want Solar barst van de ‘cre-activiteit’. Van exposities tot straattheater, van graffiti-bombing en hiphopkaraoke tot jammen en de workshops van Loesje… Niets moet, alles kan!

De muziekprogrammering bevat dit jaar nog meer live acts dan de voorgaande edities en in de aanloop naar het festival zullen er zelfs nog artiesten en kunstenaars worden toegevoegd. Dus houd de website van Solar Weekend in de gaten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws