Partyscene Festival overzicht: Uitgelicht 4

Partyscene Redactie | 22 juni 2007
headlines

Het Indian Summer Festival heeft de afgelopen zes jaar een unieke plaats verworven tussen alle zomerfestivals: een evenement met een eigen sfeer, een eigen publiek en avontuurlijke muzikale aanpak. Bovendien wordt het gehouden op Recreatiegebied Geestmerambacht in het Noord-Hollandse Broek op Langedijk.

Indian SummerDe zevende editie van Indian Summer steunt op drie muzikale pijlers op evenzoveel podia: pop-rock, dance (beiden open air stage), en een overdekt podium met soul, funk en hip hop.

Indian Summer is zeven jaar geleden opgestart door Marco Kuiper met als intentie een onderscheidend festival in de markt te zetten, met een muzikale mix van pop-rock en dance. In 2006 ging de organisatie van Indian Summer Festival een samenwerking aan met ID&T, zodat zij het evenement naar een nog hoger plan konden tillen en het regionale festival een landelijke uitstraling mee te geven.

Het grootste evenement van de kop van Noord-Holland onderscheidt zich van andere festivals door zijn sfeer en de hoge kwaliteit die het biedt. En dat betekent niet alleen in muzikaal opzicht, maar ook wat betreft de logistiek en service als gratis toiletten en geen lange wachtrijen bij de horeca.

In tegenstelling tot 2006 wordt het Indian Summer Festival dit jaar niet op twee dagen gehouden, maar alleen op zaterdag 23 juni.

Voor informatie en winacties van andere festivals check dan ons festivalsoverzicht.

banner

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws