T-Dansant verplaatst naar Cineac

Partyscene Redactie | 22 juni 2007
headlines

Niet Blijburg aan Zee, maar het nieuw geopende Cineac zal deze zondag 24 juni decor geven aan deze editie van T-Dansant. De openingstijden zijn aangepast van 17.00 – 00.00 uur.
Robert Owens
Het verplaatsen van een evenement is een moeilijke beslissing. Bezoekers wil je nooit tekort doen en een geschikt alternatief ligt niet altijd voorhanden. Het voorspelde weerscenario liet de organisatie geen keuze. Regen is één ding, maar in samenspel met windhozen tot windkracht 6 wordt het bijna een onmogelijke opgave om aan de open wateren bij IJburg een feest te organiseren. Met het geluk van Cineac als locatie konden de mensen achter Loveland zich echter unaniem achter de beslissing scharen om te verplaatsen.

Met Cineac heeft Loveland de grande première te pakken: sinds de heropening twee weken geleden was er nog geen andere organisatie die hier een one-off event mocht neerzetten. Deze nostalgische locatie past uitstekend binnen de succesfilosofie van T-Dansant. Het prachtige pand, tegenover Tuschinski en vlakbij het Rembrandtplein, biedt podium aan alle  T-Dansant facetten: de Art-Club (zelf je favoriete ijsje maken), de topculinaire voorzieningen (deze keer onder leiding van Hao-En Looi, de nieuwe Chef de Cuisine van Cineac) en de internationale line-up (de Amerikaanse houselegendes Kevin Saunderson en Robert Owens) rijmen uitstekend met het chique opgezette Cineac.

Parkeren in de stad is niet moeilijk! Voor bezoekers die met de auto komen adviseren wij om te parkeren bij de parkeergarage op het Stoperaplein. Vanaf daar loop je binnen vijf minuten naar Cineac.

Door de kleinere locatie zijn er nog slechts enkele tickets verkrijgbaar via www.tdansant.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws