COOL met Screwpull

Partyscene Redactie | 20 juni 2007
headlines

koel screwpull

Als je wijn drinkt in de zomer is het meestal wit, rosé of mousserend. De koele wijnen; wat vooral lekker is in de zomer. Het belangrijkste is natuurlijk dat de wijn vooral koud blijft! Hier heeft Screwpull wat opgevonden, waardoor jij deze zomer nog meer geniet van je roseetje!

Picknicken op het strand? Neem dan de wijnflessenkoeler van Screwpull mee! Het ijzersterke polyester textiel is flexibel en heeft een isolerende werking. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm voor alle vormen  flessen van 75 cl, ook mousserende wijnflessen. Van binnen zorgt de gel voor een snelle en optimale koeling. Na 30 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn enkele uren op temperatuur te houden, zelfs in de zon. Zijn uiterlijk is kwalitatief en stijlvol uitgevoerd in zwart met wijnrode voering.

 

Ook voor magnums

De feestelijke koelemmer van Screwpull is met name geschikt voor mousserende wijnen. Vervaardigd van geborsteld dubbelwandig roestvrij staal in fraaie vormgeving is deze koelemmer een lust voor het oog. Dankzij zijn formaat (een diameter van 20cm en een hoogte van 20,6 cm) leent deze emmer zich ook voor Magnums, hetgeen hem een graag geziene gast op feestjes maakt!

 

 

Screwpull producten zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen.

Meer info: www.screwpull.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws