Kenny “Dope” Gonzalez in Bloemendaal zondag

Partyscene Redactie | 20 juni 2007
headlines

Defected won op de House Music Awards in Londen vorig jaar nog een award voor ‘Label van het jaar’ en ‘Best Club Night’. Defected zal de unieke sfeer van Ibiza over doen waaien naar de Nederlandse kust.
Masters at Work
Defected neemt om dit te bereiken niemand minder dan Kenny “Dope” Gonzalez mee! Deze grootheid uit de V.S. zal deze zomer onder andere op Dance Valley te zien zijn maar vereerd Bloomingdale als eerste met een bezoek. Als helft van het duo Masters At Work is de Amerikaan van Puertoricaanse afkomst een heus instituut. Hij is één van 's werelds meest gerespecteerde dj's, en heeft talloze platen geremixed. Met 'Little' Louis Vega, de andere helft van Masters At Work, heeft hij duizenden producties op zijn naam staan.

Uiteraard zullen op deze editie de Sundale residents ook niet ontbreken. Roog en Ricky Rivaro staan te popelen hun muzikale passie met je te delen. Ook Norman Soares zal weer een roffelend en knallend live optreden weggeven.

Kaarten zijn alleen aan de deur beschikbaar, maar Partyscene mag maar liefst 25x2 tickets weggeven. Log dus snel in en win!

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws