Festivallen op zijn Duits

Partyscene Redactie | 17 juni 2007
headlines

Tijdens de zomermaanden vinden er bij onze oosterburen op zondag veel kleinschalige festivals plaats. Een daarvan is Love Family Park, wat plaatsvindt op de eerste zondag van juli nabij Hanau. In de zomer van 1996 was het de eerste keer dat de organisatie van Love Family Park Sven Väth vroeg om een zondag lang de draaiapparatuur te bedienen. Elf jaar later is dit fenomeen uitgegroeid tot een volwaardig festival en komen steeds meer mensen uit binnen- en buitenland op dit festival af.

Guta Launen met Herr VathSven Väth staat vanaf de eerste editie van Love Family Park centraal tijdens het festival. De Duitser draait dan ook geen lullige setje van twee uur, maar doet zijn ding in een tijdsbestek van zeven uur. Iets wat in Nederland niet voor te stellen is op een festival. Als een dj daar twee uur de tijd krijgt om zijn ding te doen dan mag hij al in zijn handjes knijpen van geluk. Wat daarnaast ook erg opvalt is het feit dat ze in Duitsland gewoon om negen uur 's ochtends al beginnen. Dat betekend dus rechtstreeks vanuit de clubs, of na Awakenings festival, naar het festival en lekker doordansen.
 
Het aantal podia is op Love Family Park gelimiteerd tot drie, wat het overzicht lekker makkelijk houdt. Qua line-up is het dit jaar weer smullen geblazen. Naast voorman Sven Väth zijn ook Richie Hawtin, Karotte, Ricardo Villalobos, Turntablerocker, Dominik Eulberg, Loco Dice, Tiefschwarz, Digitalims live, Luciano, André Galluzzi, Magda, Gabriel Ananda en Roman Flugel aanwezig. Ondanks het lage aantal podia, zal het nog lastig kiezen worden want alle namen zijn zeer interessant.
 
Je kan dit jaar zelfs met een partybus afreizen naar Love Family Park. De bus vertrekt 's ochtends vroeg, direct na het stappen, en brengt je naar rechtstreeks naar Hanau. Voor meer info check je de site van partybus.
www.partybus.eu
 
Love Family Park
Zondag 1 juli
Hanau - Duitsland
Sven Väth, Richie Hawtin, Karotte, Ricardo Villalobos, Turntablerocker, Dominik Eulberg, Loco Dice, Tiefschwarz, Digitalims live, Luciano, André Galluzzi, Magda, Gabriel Ananda en Roman Flugel
28 euro (excl. fee) in vvk, 35 euro aan de deur

Een klein voorproefje

 

Love Family Park

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws