Partyscene Festival overzicht: Uitgelicht 3

Partyscene Redactie | 15 juni 2007
headlines

Na het allereerste Sneakerz Festival op het strand van Aquabest, heeft Sneakerz de smaak te pakken. De meest succesvolle clubavond van Nederland gaat in festivalvorm ook de stad in. Komende zaterdag van 14.00 tot 22.00 uur strijkt het Sneakerz Stad Festival neer op recreatieterrein de IJzeren Man, vlak achter het centrum van Eindhoven. Bekende Sneakerz dj’s staan op het programma, maar ook locaal dj talent komt aan bod, geselecteerd door De Rechter.

Het Stad Festival is een samenwerking tussen Sneakerz en uitgaansgelegenheid De Rechter. Zo verwonderlijk is dat niet; het eerste Sneakerz feestje ooit vond namelijk plaats in deze Eindhovense club! Sindsdien zijn beide partijen nauw bij elkaar betrokken gebleven. Zodoende werd het initiatief voor een gezamenlijk festival geboren. Voor de Rechter is het de eerste keer dat ze een outdoor festival organiseren, Sneakerz heeft zaterdag 26 mei de vuurdoop gehad met haar eerste festival.

Erick E.Twee area’s gevuld met house music en meer! De line-up bestaat uit Sneakerz kopstukken Erick E, Gregor Salto, Sidney Samson, Baggi Begovic, Skitzofrenix, TLM, MC Gee en MC Lady Bee. Beroemd in eigen regio zijn Kruh, Eric Valentine & Thomson, Leander en Linke Loetje, die de line-up van het Stad Festival komen versterken. De muzikale programmering is breed tijdens het Sneakerz Stad Festival. Natuurlijk is er de Sneakerz sound van artiesten als Erick E, Gregor Salto en Sidney Samson. Maar er is ook plaats voor het rauwe funky techhouse geluid van Eric Valentine, Kruh en Thomson. Terwijl DJ’s als Skitzofrenix, TLM en Linke Loetje het weer over een eclectische boeg gooien. Opzwepende shows worden verzorgd door de danseressen van Entertainment Matters.

Na afloop van het festival, gaat de Afterparty in De Rechter van start! Van 22.00 tot 04.00 uur in de Rechter. Entree bedraagt 10 euro, maar op vertoon van een Sneakerz Stad Festival kaartje mogen bezoekers voor slechts 5 euro naar binnen!

Voor informatie en winacties van andere festivals check dan ons festivalsoverzicht.

Flyer Sneakerz Stadfestival

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws