Partyscene Festival overzicht: Uitgelicht 1

Partyscene Redactie | 8 juni 2007
headlines

Dit weekend wordt voor de zevende op volgende keer het Summerdance Weekend Festival gehouden. De lokatie is het strand van het Kotermeer bij Dedemsvaart. Met 10 verschillende area’s wordt er muziek geboden voor een zeer breed publiek. Van hardcore tot urban, het komt allemaal aan bod tijdens dit festival. En dat allemaal voor een gunstige entreeprijs.

Het hoofdpodium is traditioneel getrouw in hadden van de hardcore liefhebber. Een verassing is dat Neophyte geen platen komt draaien maar live met instrumenten zijn heftige ding gaat doen. Hiermee gaat hij het hardcore liefhebbend publiek verassen. Summerdance speelt ook in op de jumprage die momenteel in de dance-scene heerst. Een brede line up is hiervan het resultaat.

Marcel WoodsDe liefhebber van subtielere beats kunnen hun ei kwijt in de House area. Naast Marcel Woods is het ook aan te raden om te kijken en uit je bol te gaan bij Brothers Funk. Ze staan op doorbreken, dus dan kun je later mooi zeggen dat je er al vroeg bij was. In de Techno area is het sleutelwoord underground met als publiekstrekker Devols Miles. Participant van dit festival is Macono Bookings Agency. Zij hebben een eigen area welke veel belovend is.

Naast al deze area’s heb je ook de Oldschool Area, Urban Area, Japan Style Area, Psytrance area en de Rock & Noise area.

Kortom, voor ieder wat wils.

Voor meer informatie: www.summerdance.tk

Flyer

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws