Gezond in de zon!

Partyscene Redactie | 11 juli 2007
headlines

kneipp

We weten allemaal dat het belangrijk is om je huid goed te beschermen tegen de zon als je lekker gaat bakken op het strand. Deze zomer is er naast het gebruik van een goede zonnecrème nog meer wat je kunt doen voor een mooi bruin kleurtje. Kneipp introduceert Zon Vitaal bruistabletten die je huid van binnenuit voorbereiden op de zon. De unieke combinatie van mineralen en vitaminen helpt je huid een natuurlijke en gezonde bruine teint op te bouwen en zelfs langer te behouden!

Kneipp Zon vitaalbevat stoffen als calcium, bètacaroteen, luteïne en verschillende antioxidatieve vitaminen en mineralen die speciaal zijn ontworpen voor een mooie huid. Een voorbereidende kuur van 4 weken zorgt ervoor dat deze stoffen goed in de huid kunnen worden opgenomen en de makkelijke dosering van 1 bruistablet per dag, maakt het onderhouden van de kuur eenvoudig. Niks wat jou deze zomer dus nog tegenhoudt om poepie-bruin te worden!

Prijs: € 7,99 (20 bruistabletten)

Te verkijgen bij de betere drogist

Wanna try it out? We mogen 15 flesjes weggeven! Stuur een mailtje o.v.v. Kneipp naar redactie@summertimemagazine.nl en wie weet ontvang je er binnenkort één thuis!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws