T-Dansant terug op Blijburg aan zee

Partyscene Redactie | 6 juni 2007
headlines

Op 24 juni komt Loveland met een extra lange strandeditie van T-Dansant. Op deze langste zondag van het jaar staat Amsterdams meest geliefde strand Blijburg aan Zee decor voor een twaalfurige zon-, zee- en strandeditie (T-Dansant toute la journée). Het dagvullende programma stelt de organisatie in staat om ‘de vrolijkste zondag van het jaar’ neer te zetten. De voorpret wordt met een entreeprijs van slechts achttien euro alvast goed gelanceerd.
Robert Owens
In 2003 was Loveland eerder te gast bij Blijburg aan Zee. Na afloop werd het feest door zowel bezoekers als de organisatie breeduit bejubeld en Loveland keert dan ook verheugd terug naar deze toplocatie. In 2005 werd het strand verplaatst en verbouwd en biedt tegenwoordig een nòg mooier uitzicht op het omringende IJsselmeer en ’t IJ. In deze natuurrijke omgeving van IJburg dans je op het zandstrand alsof je op vakantie bent. Naarmate de dag vordert zal de klassieke invulling van het T-Dansant concept dit gevoel steeds verder doen versterken, met als hoogtepunt een fonkelende zonsondergang onder muzikale begeleiding van nationale residents en internationale top dj’s.

Kevin Saunderson (USA) is wat je noemt een ‘house artist of the first generation’. Op jonge leeftijd verhuisde hij naar de house-stad der steden Detroit en ontmoette daar jeugdvriend Derrick May. Het zijn de begin jaren tachtig waarin Saunderson zich met zijn releases weet te vestigen tussen de namen die later als ‘house legends’ geschiedenis zouden schrijven. Als geen ander zal Mr. Kevin Saunderson het strand laten vollopen met heerlijke diepe, dampende, dansbare housemuziek.


Robert Owens (USA) werd door het toonaangevende magazine ‘Muzik’ ooit omschreven als 'The Greatest Male Voice in Dance Music' en de New York Times schreef eens over hem: "If God could sing, he would sound like this!”. Owens is de tweede houselegende die geprogrammeerd staat op deze langste zomerdag van het jaar. Met artiesten als Owens is house groot geworden en voor wie wil genieten van de ‘true sound of house music’ is deze T-Dansant nu al een must geworden.

Op hetzelfde podium zullen uiteraard ook T-Dansant residents Roog, Godard, Marnix en Sander Hucke optreden.

Blijburg aan Zee

Niet alleen Loveland doet er tijdens deze T-Dansant édition d’été een schepje bovenop, ook de vaste partners zullen een speciale bijdrage leveren aan de zomerse beleving. Zo komt Carpe Diem langs met de grootste Fatboy®-Beachlounge van Nederland, kun je je favoriete sorbetijsjes maken onder begeleiding van de ijsmakers van Pronto en verzorgt Björn Borg een eigen Loveland-SummerSurprise... Houd de komende dagen de website www.tdansant.nl in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

  • Evenement: T-Dansant – Toute la journée
  • Datum: zondag 24 juni 2007
  • Openingstijden: 12.00 - 00.00 uur
  • Locatie: Blijburg aan Zee, Bert Haanstrakade 2004, Amsterdam
  • Prijs: 18,- (ex fee)
  • Voorverkoop: Alle Ticketbox voorverkooppunten - Outland Records – Restaurant Kitch - Spoiled – Wit
  • Voorverkoop online: www.tdansant.nlwww.ticketbox.nl
  • Informatie: www.tdansant.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws