Rekord3r terug in Rotterdam

Partyscene Redactie | 4 juni 2007
headlines

Aanstaande vrijdag strijkt Rekord3r weer neer in de Rotterdamse Off_Corso, de plek waar het technoconcept in september 2006 zijn vuurdoop had. Rekord3r is in driekwart jaar uitgegroeid tot een populair rondreizende party met feesten in Off_Corso, Poema, Tivoli en Melkweg.

Alleen maar Nederlandse artiesten op vrijdag 8 juniMet de gelijknamige feesten probeert organisator Rekord3r wat verfrissing te brengen in de vaak als duister en ondergronds geziene technoscene. Met een vrolijke uitstraling, funky muziekstijlen, gekkigheid en vooral veel entertainment biedt Rekord3r het publiek een tegen alternatief voor de vele, vaak standaard housefeestjes. Muzikaal gezien spelen house-invloeden vanuit het oosten van Europa een belangrijke rol op deze feesten. Dat kan techno zijn, maar ook minimal, techhouse of deep techhouse.

Op vrijdag 8 juni staat de Off_Corso in het teken van louter Nederlandse artiesten. Uit de hoofdstad komen Bart Skils, 2000 and One en Wouter de Moor - de resident van Rekord3r. De havenstad wordt goed vertegenwoordigd met Secret Cinema. Daarnaast Joris Voorn, Sandeep en Reece. De line-up wordt gecomplementeerd door de populaire Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw.

De eerstvolgende Rekorder vindt plaats op vrijdag 6 juli en dan is het weer tijd voor een heuse marathon in Utrecht. Er wordt gestart in de Tivoli met o.a. Ken Ishii, Michel de Hey, Sandrien, Wouter de Moor, Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw en pinxt. Vanaf drie uur 's nacht begint de verhuizing naar de Poema waar met dezelfde artiesten tot zeven uur 's ochtends wordt doorgefeest.

Rekord3r

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws