Een nieuwe nummer 1!

Partyscene Redactie | 1 juni 2007
headlines

stand week 2

Een nieuwe nummer 1! En wel Mischa uit Enschede! Deze dame staat bovenaan met maar liefst 4,94 punten en 4376 stemmen. En.... ze is 16 jaar oud dus ze mag zeker mee doen aan de contest!

About the age: iedereen mag zich in principe opgeven. Binnenkort (wanneer is nog een geheim!) worden de 50 meisjes waar het meest op is gestemd gepresenteerd in de Summertime. Deze dames moeten allemaal aan de leeftijd voldoen. Dit wil zeggen, op het moment van de shooting voor Summertime Magazine moet het meisje minimaal 16 jaar oud zijn.

summerbabe wk2

En hoewel Mischa deze week op nummer 1 staat, volgende week kan dit weer totaal anders zijn. Het draait allemaal om jou; jij bent degene die stemt!

Nummer 2 en nummer 3, OMTEZOENEN (what's in a name?!) en Evita (vorige week nummer 1) zit een verschil van 0,02 punten. Hierbij moet ik wel even vermelden dat op dame nummer 2 maar 110 mensen hebben gestemd. Kennelijk heel goed, want ze heeft toch maar mooi een 4,48.

Ook een vermelding waard, nummer 5: Ilse. Slechts 9 mensen hebben op haar gestemd en daarmee heeft ze een 4,22 gehaald. Zo zie je maar: het is extreem belangrijk dat je op IEDEREEN stemt!

Binnenkort krijgt iedereen die zich heeft ingeschreven voor de contest een nieuwsbrief thuisgestuurd. Hierin staan de events en castings die nog gaan plaatsvinden. Er hebben zich in korte tijd al zoveel dames aangemeld dat wij nog niet helemaal up to date zijn met het regelen van (grote) castings. Wel komt er een spectaculair feest aan waarbij iedereen die zich in heeft geschreven op de gastenlijst komt te staan. En met spectaculair bedoel ik echt ZOMERS SPECTACULAIR!! Dus houdt je mailbox goed in de gaten!

En.....omdat er al zoveel meiden zich hebben ingeschreven en de top10 ontzettend schommelt, komt er 2x per week een top10! Zo weet je zeker op wie je nog heel veel moet stemmen wil je diegene in de volgende Summertime terug zien. You know what to do: VOTE!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws