Versch

Partyscene Redactie | 31 mei 2007
headlines

Zaterdag vindt opnieuw Versch plaats. Vol vernieuwende mediakunst en elektronische muziek.

rickrobinVersch is eigenlijk een klein mini festival, dat eens in de twee maanden plaats vindt in de Sugar Factory in Amsterdam. De organisatie kijkt tevreden terug op een succesvol eerste jaar en kijkt dan alleen nog maar vooruit, naar nieuwe edities. De eerstvolgende is op zaterdag 2 juni in de Sugar Factory in Amsterdam. Opnieuw veel jonge talenten die hun innovatieve kunsten komen vertonen.

De vijfde editie staat in het teken van cross-over. RickRobiN debuteert met zijn verse Multiscreen AV performance, waarin gelikte beelden worden ondersteund door minimal en electro sounds. Daarna is er een back-to-back VJ-set van Dirtybrown Visuals en RickRobiN, ondersteund met een live-set van de jonge producer Thomas Laurén, vol meeslepende techno en house. Ook kan het publiek zich laten “opsluiten” in de video-installatie Peer Pressure, een video-installatie die de beknellende ervaring om massaal bekeken te worden in publieke ruimtes laat ervaren en verbeeldt.

Verder zijn er op deze editie nog optredens van DJ Valentin, die alls van electro, techno, minimal, deephouse, techhouse tot acid in een mix gooit. Ook Minz, die onlangs zijn eerste plaat uitbracht op Perspective, het label van Ripperton, komt draaien. Resident Steijn fleurt de boel verder op. De deuren zijn geopend van 22.00 tot 05.00 uur en kaarten kosten tien euro.  

Surf naar www.versch.org voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws