Flirtation 4 jaar jong

Partyscene Redactie | 25 mei 2007
headlines

De populaire ‘ladies only’ avond Flirtation is jarig op vrijdag 29 juni. De avond waar heel mannelijk Nederland van droomt, waar elke gozer bij zou willen zijn, een club vol louter hete vrouwen… Dat is Flirtation!

De unieke girls night is begonnen op 29 juni 2003 in een uitverkocht Panama in Amsterdam. Bijzonder om de relaxte sfeer, een toplocatie, opzwepende dj's en acts en steeds weer mooie, enthousiaste maar vooral openminded vrouwen. Dat heeft de organisatrice, voormalige Big Brother bewoonster Bianca, dus goed voor elkaar.
Zou het er zo aan toe gaan?
Het feest is een vervolg van de website Letsbeopen.com. Deze site is voor en door openminded vrouwen ongeacht geaardheid maar wel met speciale aandacht voor de vrouwenliefde. Door die combinatie is het anders dan lesbische sites, maar ook anders dan andere vrouwensites, waar heteroseksualiteit de norm is. Vanuit dit concept bezoeken de redactieleden leuke, bijzondere maar vooral openminded parties en gelegenheden en schrijven ze hun items.

Het vier jarig bestaan wordt vrijdag 29 juni gevierd met een paar speciale gasten. Zo is er een optreden van zangeres Ellen ten Damme waarbij de sexy rockster enkele nummers van haar laatste cd Impossible Girl zal zingen, waaronder haar nieuwste single Stay. Verder is er een vijf uur durende dj set van Miss Ginger versus Miss Promiss in de theater zaal, zal La Nina de studio rocken en Covergirl Sunny verwent je met urban tunes.

De mooist geklede dames maken deze avond kans op VIP kaartjes voor de Flirtation Summer Edition in augustus. Meer informatie op www.letsbeopen.com

Stiekem (als man) een kijkje nemen bij Miss Nine @ Flirtation kan hier:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws