Awakenings festival bijna uitverkocht

Partyscene Redactie | 25 mei 2007
headlines

Op awakenings.nl zijn er nog enkele te koop, en volgende week geeft Partyscene exclusief de allerlaatste tickets weg!

Diegenen die dit jaar op 30 juni naar het befaamde Awakenings festival willen gaan en nog geen kaart hebben zullen snel moeten zijn. En de in het verleden behaalde resultaten bewijzen dat dit geen marketing praat is, het festival is namelijk jaarlijks stijf uitverkocht.

De geruchten dat de verkoop dit jaar nog sneller verloopt dan vorig jaar kloppen dus. En om zwarthandelaren de wind uit de zeilen te nemen heeft organisator Monumental de kaartverkoop in de winkels stilgelegd om de laatste beschikbare kaarten alleen nog aan te bieden via www.awakenings.nl/tickets


Awakenings festival 2006



Het is Monumental een doorn in het oog dat er door kaarthandelaren woekerwinsten gemaakt worden over de rug van de liefhebber. Veel handelaren presteren het zelfs om valse Ticketboxkaarten te verkopen. Tijdens het 10 jarig bestaan van Awakenings in april zijn er honderden mensen geweigerd met een valse Ticketboxkaart. Daarentegen is er toen geen één vals e-ticket aangetroffen want wie koopt er nu een geprint A4'tje van een onbekende? De e-tickets hebben dus diverse voordelen. De aanschaf is goedkoper, sneller en de tickets kunnen moeilijker doorverkocht worden. Zodra het uitverkocht is verloot Partyscene de laatste tickets, dus kom regelmatig even checken hier.

Bij de collega’s van DJscene wordt er trouwens hevig gediscussieerd over de eerste set van Benny Rodrigues op Awakenings in de Maassilo. Leuk is dat Benny gewoon mee discussieert over zijn mainstream (funky electro/house) versus underground (techhouse/techno) sets. De set is ook te downloaden hier.

Awakenings festival 2006

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws