AnticlubRembrandt in Eindhoven

Partyscene Redactie | 24 mei 2007
headlines

De karavaan van Anticlub strijkt neer in Eindhoven en slaat de tenten op in Club Rembrandt.

oxiaAnticlub waakt erover dat het nooit saai wordt. Dat verklaart de crossover tussen techno, house, minimal en electro. De organisatie is onderdeel van de zeer productieve Eindhovense Lessismore labelgroep is wars van alle trends en hypes en zet altijd een paar dikke dj’s bij elkaar. Als de muziek maar goed is. Dat is op de editie van vrijdag 1 juni in ieder geval wel het geval, want een flink aantal prominente artiesten komt de club verblijden met een bezoek.

Het is een flinke line-up geworden voor 1 juni. Zo komt de Franse producer Oxia langs. De man had vorig jaar een grote hit met de crossover hit Domino en zijn labels Ozone en Goodlife hebben platen uitgebracht van artiesten als The Hacker, Kiko en Human Body. Uit Duitsland komt Heiko Laux. In 1994 startte hij het toonaangevende label Kanzleramt en ook zijn eigen releases hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het elektronische landschap. Verwacht een diepe en meeslepende technset van deze man. De Italiaanse dj en producer Francisco zal een set draaien die het midden houdt tussen italo, house en electro.

Ook Neerlands technotrots Steve Rachmad kan niet ontbreken. Onlangs verscheen zijn zeer goed ontvangen album Neo Classica op het befaamde label Sino en binnenkort zal hij ook de nieuwe mix-cd voor het Engelse tijdschrift DJmag voor zijn rekening nemen. Eindhovenaren Solid Decay zullen een spetterende live techno show komen doen en als klap op de vuurpijl is er hiphop met een live optreden van de Nederlandse rapper Jawat! Vaandeldragers van de Anticlub-sound MBC, Gideon, Rolf Bisschops, Noes, Paular, Caz en Zaxxon zullen ook nu niet ontbreken.

De deuren zijn geopend van 22.00 tot 04.00 uur en kaarten kosten 15 euro.

Surf naar www.anticlub.com en www.clubrembrandt.com voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws