Border Community strijkt vrijdag neer in Amsterdam

Partyscene Redactie | 23 mei 2007
headlines

James Holden’s label heeft de afgelopen 2,5 jaar als geen ander alle regels aan zijn laars gelapt. Petter is de posterboy van deze nieuwe lichting. Zijn ultieme crossover hit Some Polyphony is een en al lef, creativiteit en dynamiek en rockte het afgelopen jaar alle dansvloeren ter wereld. De plaats is een klap in het gezicht voor iedereen die nog denkt met een paar leuke beats, hihats en verantwoorde geluidjes relevante techhouse te kunnen maken. Welkom in 2007!

Ook live maakt deze jonge Zweed zijn reputatie meer dan waar. En gezien zijn druk tourschema, met onder andere een optreden op het prestigieuze Montreux Jazz Festival, is dat allang geen geheim meer. Residents Nuno dos Santos en Patrice Bäumel maken het feest compleet. Getrouw hun 360 filosofie wordt alles, van dikke dub tot schreeuwende techhouse, tot een extreem groovy geheel gesmolten. Daarbij worden grenzen opgezocht en overschreden. Een feest voor wie van avontuur houdt! De groeiende aanhang van 360 wordt keer op keer op een kersverse mix- cd getrakteerd, die op het eind van de avond uitgedeeld wordt.

Petter

Waar Lawrence en Ripperton de vorige edities groots uitpakten, zal Petter de draad moeiteloos oppakken. En met acts als Apparat, The Field en Pantha du Prince op de agenda voor de komende maanden kun je ervan uitgaan dat er muziekaal op 360 uitstekend voor je gezorgd wordt.

De 360 filosofie is dansmuziek zonder de tunnelvisie van heersende trends. Geen aan elkaar rijgen van hedendaagse hits maar een avondvullende soundtrack van sophisticated, vaak zeldzame tracks en geluidssporen met als rode draad emotie, groove, dansbaarheid. Geen dj fastfood maar volwassen kwaliteitsmuziek voor de liefhebber en een renaissance van het echte clubgevoel - spanning, uitdaging, verrassing.

www.myspace.com/petterr

www.myspace.com/360soundsystem

www.ilove11.nl

  • Vrijdag 25 Mei, 2007
  • 360
  • Petter (Border Community)
  • Nuno dos Santos (Compost Black Label)
  • Patrice Bäumel (Trapez)
  • 22:00 - 04:00
  • 11, Oosterdokskade 3-5 Amsterdam msterdam                   
  • Entree: 12 euro / 11_ben_je_zelf pashouders: 10 euro


Petter - Some Polyphony

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws