Misspoes @ Sinners op vrijdag 25 mei

Partyscene Redactie | 18 mei 2007
headlines

Het is weer tijd voor een nieuwe kittige editie van Misspoes! Deze populaire maandelijkse clubavond wordt volledig gerund door vrouwen. Dus niet alleen dames achter de decks, maar de gehele organisatie bestaat uit louter girlpower!

De avond ontstond toen er op vrijdag een plekje vrij kwam in de programmering van Sinners. Een (ex) bardame besloot wat vriendinnen uit te nodigen in de bovenzaal, en er kwamen twee leuke dames achter de draaitafels. Al hun vrienden waren uiteraard van de partij en snel was de bovenzaal te klein en vond het feest maandelijks in de gehele Sinners plaats! Na lang brainstormen over de naam van deze spontane nieuwe avond werd voor de girlpower naam Misspoes gekozen.

Misspoes

Het feest bestaat nu al ruim één jaar en dat is niet voor niets. Spannende dans-acts, stoute candygirls en afwisselende gast dj’s vullen de house beats van residents Suzie Cue en hiphop van Maribelle mooi aan, en elke maand zijn er weer andere nieuwe verrassingen en nieuwe stoeipoesjes aanwezig. En dit zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken!

Vrijdag 25 mei zijn Natarcia, Cream en Miss Bunty uitgenodigd om je weekend goed te laten beginnen. Natarcia is een graag geziene gast in het Nederlandse nachtleven, en weet met haar uplifting en funky housetunes elke dansvloer in no time tot een kolkende hete massa om te toveren. Cream is vaste gast bij feesten als Rush, Sappig en GirlsLoveDJ’s en zal de zaal rocken met zijn afwisselende sounds. Uiteraard zijn Suzie Cue en Maribelle ook van de partij, zij worden bijgestaan door de vocalen van Miss Bunty, ‘she keeps the soul alive’!

MissPoes

Vrijdag 25 may 2007

23.00-05.00

Entree 12,- euro

Line-up: Natarcia, Suzie Cue, Cream, Mea Culpa, Maribelle, Miss Bunty, Entertainment Matters

www.misspoes.nu

www.sinners.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws