Paolo Mojo viert album release in Panama

Partyscene Redactie | 17 mei 2007
headlines

Paolo Mojo is een internationaal sterk opkomende naam. De jonge dj verwierf al faam met zijn editie van de serie Balance en komt nu met een eigen album. De releaseparty is in Amsterdam.

Paolo Mojo is een van de meest verfrissende dj’s van de laatste tijd. House, Funk, Techno, Acid, Disco, het maakt hem allemaal niet uit, zolang de tracks maar vet zijn en de kwaliteit hoog. "To me the best DJs always select the best bits from a wide range of sounds and put them together in a way that just makes sense to people," zegt hij daarover. Nadat de wereld al kon genieten van zijn Balance 009 mix album, komt er nu dan toch ook echt een volwaardig eigen album. Dat wordt op 1 juni wereldwijd uitgebracht op het befaamde Britse label Renaissance.  

paolo mojo

Dat vraagt natuurlijk om een feestje. Dat komt er dan ook. En wel op, je raadt het al, vrijdag 1 juni. Die dag geeft Paolo zijn releaseparty in Panama in Amsterdam. De dj komt de club dan op zijn kop zetten met zijn energieke beats. Hij wordt bijgestaan door Matthew Dekay, die qua stijl ook prima aansluit bij eerdergenoemde. Er is nog meer feest, want ook Stephen J. Kroos komt een album releasen: Tecktonick. Daarnaast wordt de studio gehost door Kørknapen. De organisatie brengt diepe en minimale grooves en dj’s als Sinan Alakus, Roger Gerressen en Ø. Het feest begint om 23.00 uur en kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Meer info vind je op www.panama.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws