Armada op Pinksteren naar Groningen

Partyscene Redactie | 16 mei 2007
headlines

Armada

Op maandag 28 mei komt Armada naar Groningen toe. De Grote Markt zal vanaf 15.00 uur in het teken staan van dance.

Voor het eerst in de carrière van de huidige één na populairste dj van de wereld, Armin van Buuren, staat hij voor zo’n groot publiek in het noorden van ons land. Armin van Buuren is op dit moment druk bezig met het afmixen van een nieuwe editie van zijn succesvolle compilatiereeks A State Of Trance. Een voorproefje zal hij in Groningen laten horen.

Maar Armin van Buuren is niet de enige die de Grote Markt tot een openluchtclub zal ombouwen. Ook Erick E zal deze dag achter de draaitafels verschijnen en zo is er dus voor ieder wat wils. Dit samenspel was eerder met Koninginnedag al een groot succes en was volgens menig bezoeker zeker voor herhaling vatbaar.

Verder zal ook de man uit Leeuwarden en tevens maker van het Trance Energy anthem van dit jaar zijn opwachting maken. Het gaat hier dan over één van Nederlands snelst opkomende dj’s internationaal gezien, Joop. De ‘Held van het Noorden’ en resident van de Groningse Palace, dj Orchid zal de line up helemaal compleet maken.

De dag gaat tot 22.00 uur door op de Grote Markt maar er is ook nog een after in petto. Vanaf 22.00 uur zal de Palace haar deuren openen voor Armada - The official Afterparty. Voor slechts 7,50 kan iedereen naar binnen om nog even lekker door te gaan op deze mooie Pinksterdag. Hier zullen een aantal artiesten die overdag op de'Grote Marktgestaan hebben nog even tot 05.00 doorgaan om de spreekwoordelijke kroon op de dag te komen zetten.

Meer informatie over het feest op de Grote Markt en de afterparty in Palace kun je vinden op www.armadaevents.com

System F feat. Armin van Buuren – Exhale

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws