Club Fritz vanavond

Partyscene Redactie | 16 mei 2007
headlines

Vanavond gaat Fritz loss. Op deze heugelijke dag zal de geboorte van het kind groots gevierd worden. De draagvaders zijn al bijna negen maanden bezig om dit kind gezond op de wereld te zetten. Na vele echo's en zwangerschapslessen is het dan bijna zover en zal het jongetje geboren worden. De naam van het kindje is Club Fritz.

Iedereen kan het ter wereld zetten van Club Fritz meemaken. Club Fritz zal rond de klok van 23.00 uur beginnen met de weeën. De eerste weeën zullen onder de minimale begeleiding gaan van Vol Daan. Vol Daan is resident van de Particle for the People feestjes die met enige regelmaat goed los gaan. Tevens is Vol Daan één van de draagvaders van Club Fritz. Op zaterdag 26 mei zal hij ook zijn opwachting maken op de derde editie van De Schillenhut.
Fritz
Hay-T (Linke Soep) zal daarna de geboorte van Club Fritz verder op zich nemen. De Amsterdamse alleskunner bewijst zich steeds meer en steeds vaker in het Amsterdamse nachtleven. De samentrekkingen van de baarmoeder komen gedurende de bevalling met steeds kortere intervallen en worden sterker, langer en harder. Dit wordt volledige ontsluiting genoemd. Specialist in ontsluiting is niemand minder dan De Man Zonder Schaduw (GZG). Deze after-arts behoeft geen verdere introductie. DMZS heeft één van de dikste platencollecties van Nederland.

Dan komen we aan bij de uitdrijvingfase. Deze fase heeft een duur van minimaal vijf uur en moet worden uitgevoerd met extra zorgvuldigheid. Hiervoor komt de specialist bij uitstek naar Nederland toe om de geboorte van Club Fritz tot een gezond einde te helpen: Platten Peter. Peter Eilmes komt uit Frankfurt en is daar programmeur van de Vinylbar. Verder is hij resident van de U60311. Platten Peter staat bekend om zijn marathonsets. Dit heeft hij al meerdere malen bewezen. Niet alleen in Duitsland maar ook tijdens de Feiern en Schillenhut feestjes op de Stubnitz en in club Magazijn en in de Catacomben.

Als alle weeën en persgeluiden je even te veel worden is er boven de mogelijkheid om even op adem te komen. De bovenzaal zal door de steeds bekendere Morties! & Noelie en Hilbert in Hifi worden gehost. Hilbert in Hifi is een creatief wezen. Bekend van Expectations in Hifi, Music people en Absolute Music. Deze Rotterdamse dj, producer en kunstenaar zal een extra lange set op final scratch weggeven. Verder is Noelie aanwezig, hij heeft een vriendje meegenomen uit Afrika. Morties! Samen zullen ze er boven een Afrikaans feestje van maken tot 09.00 in de ochtend...

Sinners, Wagenstraat 3-7, Amsterdam

www.sinners.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws