Kamperen in de Stalker

Partyscene Redactie | 14 mei 2007
headlines

Campers en caravans niet toegestaan

Van vrijdag 25 mei tot en met zondag 27 mei organiseert de Stalker in Haarlem een openluchtfestival. Niet buiten, maar binnen. De club wordt omgetoverd tot een grasweide en drie nachten lang kan er gefeest worden. En het mooie is dat je niet naar huis hoeft, maar gewoon kan blijven kamperen met je tent.

Haito is te gast op de vrijdagavondPinksterweekend en de bijbehorende Haarlemse luilaknacht zijn elk jaar rede voor extra feest in de Stalker. Dit jaar wordt er wel erg veel energie ingestopt en zal de club drie dagen lang open zijn. Onder de noemer 'Outside-In' zal Stalker het toneel zijn van een tegennatuurlijke belevenis. Een zomers spektakel waar je samen met je vrienden, met de voetjes in het gras en een pilsje in de hand kan genieten van de een hele hoop goeie artiesten. Niet buiten, maar gewoon binnen in de club. Het is toegestaan te kamperen, mits je je eigen tent meeneemt. Campers en caravans zijn helaas niet toegestaan.

Iedere avond is in handen van een andere organisatie. Zij hebben de afgelopen jaren hun sporen verdient met het geven van succesvolle feesten in Stalker. Vrijdag is het de beurt aan Berliner Helden. De Berlijnse up and coming man Haito is de grote naam op de flyer. Samen met Mike Ravelli en de man zonder schaduw zal hij tot zeven uur 's ochtend doordraaien. Vanwege luilaknacht, een echt Haarlemse traditie, is de club open tot in de ochtend.

De zaterdagavond wordt gehost door de organisatie "Haarlem Beeft". Als iedereen uit zijn tentje is gekropen en de dag behoorlijk is doorgekomen, dan word je getrakteerd op een live optreden van Comtron. Comtron is het project van toetsionist Bas Bron (aka Neger des Heils aka Seymore Bits) en de drummer Rimer Veenman. Ter gelegenheid van het nieuwe album van Comtron, 'Follow the money' staan zij deze avond in Club Stalker. De pinksterzondag is altijd een succesvolle nacht in Club Stalker en is voor de echte diehard festivalgangers een must. Sommigen zullen al beginnen met het afbreken van hun tent, waarna zij de laatste grassprietten in de benedenzaal kunnen platdansen op de beats van resident dj's Hukke, Terry Toner, Jodee en Ardy B.

Meer info op de site van Stalker

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws