Phono fuseert met YourScene

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De huidige eigenaars van Phono zullen na de fusie betrokken blijven om mee te werken aan de nieuwe site.

De oprichters van Phono hebben ruim 8 jaar ervaring met het creren en beheren van succesvolle dance portals en online communities. Zij zijn ondermeer verantwoordelijk voor n van de eerste en grootste dance community van Nederland: Start2Dance (S2D). In 2004 fuseerde deze website met Nederlands enige chte creatieve Lifestyle Dance website DIF (Designisfunky) om zo het beste van beide websites te gebruiken om een geheel nieuw platform te lanceren. Opnieuw is er dus een fusie op komst.



Deze fusie met YourScene zal voor velen een verrassing zijn. De meerwaarde is echter duidelijk naar voren gekomen tijdens de vele gesprekken. Er is met veel waardering en respect gekeken naar de huidige medewerkers en bezoekers van Phono. De huidige PartyScene website wordt op dit moment volledig vernieuwd met de hoge eisen van zowel YourScene als Phono. Tevens wordt er hard gewerkt aan nieuwe forumsoftware van React (bekend van Tweakers.nl). Het resultaat is volgende week te zien op Partyscene.nl. De Phono leden ontvangen voor de lancering een e-mail met aanvullende informatie.

We willen iedereen bedanken - bezoekers, medewerkers en (voormalige) crewleden - die Phono in de afgelopen jaren tot zo'n succes heeft gemaakt. De afgelopen periode is een spannende tijd voor ons geweest. In de komende maanden gaan we een nieuwe uitdaging aan. We hebben er het volste vertrouwen in dat de fusie met YourScene uiteindelijk zal resulteren in een betere site voor onze trouwe bezoekers.


Het Phono Team

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws