Guido Schneider live op MONO meets ROCKIT

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 19 mei nodigt ROCKIT ons uit in de Utrechtse Winkel van Sinkel, met een line-up om van te smullen. Niemand minder dan Guido Schneider, Dinky en Khalil maken hun opwachting.

Alvorens wij deze zomer oostwaarts trekken richting Arnhem, maken we vast een enerverend uitstapje naar de Domstad. Voor deze editie staat niemand minder dan Guido Schneider op het program. De Duitse minimalheld die vooral bekend werd van zijn hit Moved op het Pokerflat label is al lange tijd niet meer in Nederland geweest. Hij gaat ons deze avond verblijden met een geheel vernieuwde en opgepimpte liveset.



Daarnaast staat Alejandra Iglesias beter bekend als Dinky paraat om de avond tot ongekende gezelligheid te brengen. De weergaloze hit Acid in my Fridge (Cocoon) van deze Chileense schone deed in 2005 menig dansvloer op zijn grondvesten schudden. Momenteel is ze druk bezig met een album op haar eigen label Horizontal. Ze was al eerder te gast bij MONO op het tweede Free Your Mind festival, waar ze de sterren van de hemel speelde. De avond wordt ingeluid door twee bekende gezichten van MONO, Lauhaus & Boris Werner. Deze deejays die al jarenlang vrienden zijn weten het publiek als geen ander te betoveren met hun aanstekelijke techno.

De benedenzaal is het domein van Mono-resident Aron Friedman en zijn gast en goede vriend Khalil. Laatstgenoemde heeft met de Jeweettoch! feesten voor Buddha Unit een flinke stempel gedrukt op het partyklimaat van Rotterdam. Zijn stadsgenoten mogen hem soms gekscherend de minimal-Mokro noemen, Khalils bewandelt met zijn platen juist de gulden middenweg tussen diepe minimal en soulvolle deephouse. Een brede platenkennis en dito platenkeus maken hem de ideale kandidaat voor een niets ontziende marathonset met Aron Friedman, die zelf de eclectiek ook niet schuwt.

Wij verwacht een enerverende avond vol muzikale hoogstandjes en Mokumse gezelligheid op Utrechtse bodem. Komt dat zien, komt dat zien!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws