LOS in het Paard van Troje (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na de Road Trip is Soulmax weer vastberaden een super editie neer te zetten in eigen stal, met een indrukwekkende line up en beestachtig goede muziek. When did we ever let you down?

Soulmax is al helemaal into de zomer, en jij hebt na de tropische weken die we alvast cadeau hebben gekregen vast ook de smaak van het heerlijke zonnetje te pakken De laatste stuiptrekkingen van de grauwe winter verjagen we tezamen door LOS ditmaal alvast in het teken te laten staan van de mode van de zomer van 2007 BODY CON FASHIONABLE, SEXY & SUPER MINI! Check de trend en maak het your own, DARE 2 BE DIFFERENT!!!

Deze editie wordt ingeluid door DJ Gregor Salto. Op zn achtste begon hij al met klassieke piano lessen, maar rond zn 15e werd al snel duidelijk dat house maken helemaal zijn ding was. Op zn 18e kwam zn eerste plaat uit, en nu, heel wat jaartjes later, heeft hij met zn label G-REX een geheel eigen stijl ontwikkeld die hij SoLaJa noemt, een geweldige mix van SOul, LAtin en JAzz, natuurlijk wel in een modern jasje gestoken.

Dan is de beurt aan bescheiden sexy boy Don Diablo, die na uitgeroepen te zijn tot meest sexy DJ van Nederland in 2005 en 2006 en in Cosmo op nummer 15 van de 100 hottest men alive staat, Brad Pitt en David Beckham achter zich latend, reageert met een wowehmisschien ben ik dan toch niet zo lelijk als ik dacht. Hij heeft niet alleen zijn looks mee, maar is zeker ook goed bedeeld als het om muzikaal talent gaat. Deze naar eigen zeggen perfectionistische, emotionele, idealistische, vooruitstrevende eigenheimer weet zijn publiek elke keer opnieuw te verrassen met zijn altijd ontwikkelende eigenzinnige sounds.

Natuurlijk mag publiekslieveling DJ Roog niet in het rijtje ontbreken. LOS zonder Roog is als een patatje zonder mayo: t is toch niet hetzelfde Ook sexy host en model MC Vika Kova is een graag geziene gast op LOS die met haar vocals, moves en looks altijd weer een extra dimensie weet toe te voegen. Rising star en LOS favoriet Fetish Verdi zal deze avond laten zien en voelen hoe hij LOS tot een ongekend hoogtepunt kan brengen, mis dit niet!Voor maar 10,00 kun je snel je ticket online (www.easyticket.nl) bestellen of je kunt hem halen aan de dagkassa van het Paard Van Troje. Aan de kassa van het Paard betaal je 1,50 fee, je hoeft echter binnen niet meer te betalen voor jas of toilet. De voorverkoop is begonnen! Let op, rond 0100 vormt zich er altijd een lange rij, probeer dus voor 1en binnen te zijn.

ROOG
DON DIABLO
GREGOR SALTO
FETISH VERDI

MC VIKA KOVA
VISUALS & ART BY VJ FURY

INFO: WWW.SOULMAX.NL // WWW.PAARD.NL

PAARD VAN TROJE PRINSEGRACHT 12 THE HAGUE, PAARD.NL
T.070 3601838 OPEN 12:00 TILL 17:00 DURING THE WEEK
MINIMUM AGE 18
PRESALE TICKETS PAARD VAN TROJE & WWW.EASYTICKET.NL
PRESALE: 10,00 ex fee DOOR: 15,00 ex fee

* LOS, THE PARTY CONTINUES AT THE BEACH..JUNE 30TH SCHEVENINGEN

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws