Limburg DJ Awards 2007

Partyscene Redactie | 10 mei 2007
headlines

Limburg is een nieuwe publieke muziekprijs rijker. Op zondag 3 juni zal in de Haandert in Tegelen de eerste editie van de Limburg DJ Awards plaatsvinden. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

De Limburg DJ Awards zijn gericht op de dj-scene in Limburg en de awards zullen uitgereikt worden aan Limburgse dj’s. Maximaal honderd dj’s uit heel Limburg kunnen meedoen. Er zijn nog enkele plekken vrij, dus kom je uit Limburg, ben je dj en wil je kans maken op een dj award, dan is dit je kans. Stuur een mail naar kandidaat@limburgdjawards.nl. Check wel even op de site van de Limburg DJ Awards of je aan alle criteria voldoet. De kandidaten worden uiteindelijk verdeeld over 4 categorieën, afhankelijk van de zwaarte van hun stijl.

limburg dj awards

Als de kandidaten bekend zijn, dan kan het stemmen beginnen. Twee weken lang kan het publiek via sms zijn of haar stem uitbrengen. Uiteindelijk zal er per categorie een winnaar aangewezen worden, die naar huis mag met enkele honderden euro’s aan dj-gear. Uiteindelijk worden alle vier de categorieën samengesmolten tot één eindlijst, waaruit een algemene winnaar volgt. Diegene die vervolgens wint krijgt ook nog eens een reis naar Ibiza aangeboden. De awards worden uitgereikt op zondag 3 juni tijdens de Benelux Dance Fair, de grootste vakbeurs voor de Nederlandse dance-scene. Dat gebeurt vanaf 19.45 uur. Artiesten als Roog, Benny Rodrigues, Secret Cinema en Rude Awakening zullen het hele festijn komen opluisteren.  

  

Surf naar www.limburgdjawards.com voor meer informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws