Zin in een homeparty?

Partyscene Redactie | 9 mei 2007
headlines

partydeco

Lekker zonnetje, je eigen chille muziek, hangen op je fatboy… Je hoeft natuurlijk niet de deur uit te gaan voor een feestje! Vanaf 31 mei kan je voor alle ingrediënten voor een hip thuisfeestje in de Ferdindand Bolstraat in Amsterdam terecht. Reden? Bacardi opent hier samen met het hippe kledingmerk 55DSL een tijdelijke winkel in Amsterdam die volledig is gericht op het organiseren van de thuisfeesten.

En dan ook volledig: muziek, mode en eten, drinken, aankleding en tips. En dan niet alleen de drank voor een cocktail, maar ook bijvoorbeeld cocktailstampers, ijsemmers, en ijs om een goeie cocktail te maken. Daarnaast worden er workshops aangeboden en werkt Bacardi in de winkel samen met jonge opkomende mixologists, muzikanten, producenten en locaal creatief talent.

.  

Als je de winkel binnen loopt kan het zijn dan je aan het computerspelletje Tetris denkt, want verlichte blokken en geometrische vormen vormen de decoratie in de winkel.  De winkel is ingericht door Andrea Rosso, creatief directeur van 55DSL, de jongere, hippe uitgave van het lifestylemerk Diesel. Zijn inspiratiebron is de digitale wereld en met name het computerspel Tetris. Zo is er in de winkel gebruik gemaakt van verlichte blokken en geometrische vormen, die doen denken aan deze beroemde game.

Zo heb je zin om en supercool feestje te geven? Breng dan even een bezoekje aan deze überpartystore!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws