Vrouwen aan het roer op WomenWaves

Partyscene Redactie | 9 mei 2007
headlines

In het Nederlandse uitgaansleven zie je steeds meer vrouwen. Helaas niet altijd op de dansvloer, de man-vrouw verhouding kan nog altijd beter.

Maar achter de decks zijn Isis en Marcella al lang niet meer de enige vrouwen. Ook organiseren steeds meer dames leuke feestjes. Zoals Ms. Syche en Szilvia Harsz, beiden oorspronkelijk uit Hongarije en nu opererend vanuit Nederland. Met hun Budapest Delight avonden brengen ze een vleugje Sziget naar Amsterdam en met WomenWaves nodigen ze vrouwelijke artiesten uit.

Sandrien @ De Schillenhut

Op zaterdag 12 mei zijn het Lady Aida en Sandrien die te gast zijn in het Haarlemse Patronaat. Lady Aida mag met recht de moeder van de Nederlandse techno genoemd worden. Met haar bijzondere visie op de hedendaagse dansmuziek weet ze als geen ander het publiek te veroveren en te hypnotiseren met haar sets, en daarin gebruikt ze een wijd spectrum van de underground, variërend van tech-house en techno (in Detroit en Chicago stijl) naar vuige electro. Sandrien maakte in 2006 een spetterend jaar door, ze speelde ondermeer op Dance Valley, Loveland Festival, Rockit Outdoor en Innercity. Haar stijl heeft ze zelf wel eens als ‘acid electronic weirdness and deep techy scheisse’ benoemd, dat belooft wat dus!

Natuurlijk ontbreken WomenWaves residents Ms. Syche en Szilvia Harsz niet aan de line up. De eclectische sets van deze Hongaarse schonen omvatten onder meer electro, breaks, tech-house en minimal - verwacht dus dezelfde ingrediënten als waarmee ze al 3 jaar lang hun maandelijkse Budapest Delight feesten spannend weten te houden. Ook zal Ms. met haar live act Dansor het podium betreden. Entree is 10,- en daarvoor kan je van 23.00-04.00 terecht op de dansvloer.

www.patronaat.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws