Tom Novy in Club Vie

Partyscene Redactie | 7 mei 2007
headlines

Elk jaar wordt de woensdagavond voor Hemelvaartsdag populairder als stapavond. De ene na de andere aankondiging stroomt deze week binnen in de mailbox van de redactie en natuurlijk zitten er altijd interessante feestjes tussen die we jullie niet willen onthouden. Zo kun je volgende week in Club Vie in Rotterdam genieten van de Duitse dj Tom Novy op de naar zijn nieuwe single vernoemde "My House" avond.

Tom NovyTom Novy is al jaren een van de bekendste house-dj's van Duitsland. Hij begon zijn carrière al vroeg in de jaren tachtig en heeft de dancescene in zijn land helpen opbouwen. Naast dj is hij producer, presentator voor MTV en labeleigenaar. Maar hij is pas echt bekend geworden met internationale clubhits als 'Without your Love' en 'Your Body'. Met de laatste hit heeft hij in veel Europese landen zelfs in de top-10 gestaan. Zijn stijl is vooral Europees getinte progressieve house, maar hij is ook niet vies van een minimal elektro-setje.

Tegenwoordig gooit Tom overal hoge ogen met zijn nieuwe single "My House". En ter ere van zijn set in Club Vie op 16 mei heeft de organisatie de avond gelijk omgedoopt tot "My House". Aan Tom de eer om als eerste grote buitenlandse dj na Roger Sanchez de club aan de Maasboulevard te rocken. Naast de grote meneer uit Duitsland zullen Billy the Klit en Stef Vrolijk onder leiding van MC Choral Club Vie verwarmen met de welbekende beats waar deze twee Haagse helden hun faam aan hebben te danken.

Club Vie

Partyscene interview met Tom Novy

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws