Sneakers Strand Festival

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Van 14.00 tot 23.00 uur op recreatiepark Aquabest. Verwacht een vette deejay line-up voor een bescheiden entreeprijs, uitmuntende soundsystems en verassend entertainment op een prachtige locatie.

Sneakerz gaat wat nieuws doen! Voor het eerst vindt er een Sneakerz Strand Festival plaats. Zaterdag 26 mei: een volledige Sneakerz zaterdag aan de Brabantse kust in de omgeving van Eindhoven. Aquabest is een fantastisch terrein en zeker de strandclubs die daar (permanent) zijn gebouwd doen niet onder voor de Nederlandse clubs. Ook de infrastructuur is erg goed te noemen. Voldoende parkeergelegenheid en prima voorzieningen. Vandaar dat de Sneakerz crew voor dit festival een samenwerking is aangegaan met de twee hotspots Sunrise Beachclub en Stranders op Aquabest (Ekkersweijer 3 & 5 Best).

Insteek van het Sneakerz Strand Festival is een gezellig prezomers feestje te bieden. Kwaliteit zonder massa hysterie in een mooie omgeving. De definitieve tekeningen en plannen voor het decor zijn bijna afgerond. Verder: spectaculaire stunts op en boven het water Denk watersport en helikopters. Stuntmannen n stunning women, dankzij de danseressen van Entertainment Matters. Ander hot nieuws: er staat een intensieve Sneakerz / Sneakers (ja, met een s) samenwerking op stapel. De party organisatie Sneakerz en de in gympen gespecialiseerde winkelketen Sneakers hebben elkaar gevonden. Zo staat er op het Sneakerz Strand Festival een zeer exclusieve mobiele Sneakers shop, met de allernieuwste modellen die nog niet in de winkels zijn te krijgen.



Maar het draait natuurlijk om de muziek. Het Sneakerz Strand Festival biedt twee podia met deejays die zich al lang en breed bewezen hebben, zij aan zij met upcoming deejay talent. In area 1 geven acte de prsence: Erick E, Funkerman, Baggi Begovic, Youri Donatz, Groovenatics en MC Gee. In area 2: Don Diablo, Lucien Foort, Skitzofrenix, Philip Young, Igor Valente en vocals van MC Lady Bee. Beide podia zijn "andersom" geprogrammeerd qua sound. Dus bij allebei de podia komen de verschillende house stijlen aan bod, maar in de omgekeerde volgorde. Dit zodat de twee strandpaviljoens (die naast elkaar staan op Aquabest) een vergelijkbaar aanbod hebben tijdens het festival.

Kaarten zijn online te koop via beep.nl, maar ook bij de drie voorverkoopadressen: Freaky Records in Eindhoven, Men At Work in Tilburg en vanLeest Music & Movies in Den Bosch. In de loop van volgende week (week 19) zijn de kaarten ook verkrijgbaar bij de 22 Sneakers filialen (voor adressen Sneakers stores zie www.sneakers.nl). Een maand later pakt Sneakerz nog een keer groots uit in Brabant, tijdens het Sneakerz Stad Festival bij natuurbad de IJzeren Man in Eindhoven, op zaterdag 16 juni. Voor de laatste updates check: www.sneakerz.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws