Mysteryland 2007

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In 2007 is het alweer de veertiende keer dat Mystery Land wordt gehouden en inmiddels wordt het immense Floriade terrein al voor de vijfde keer omgebouwd tot een wereld vol dance en fantasie.

Ook dit jaar mag je weer een programma verwachten waarbij een groot deel van de dance-stromingen die ons kikkerlandje rijk is vertegenwoordigd zijn. Er is ruimte voor maar liefst zestien areas, waarin je los kunt gaan op de sound van artiesten van wereldformaat, maar ook de nieuwste muziek kunt ontdekken. Het uitgebreide programma telt meer dan 150 artiesten uit de hele wereld en met gepaste trots zal de line-up op 23 mei bekend worden gemaakt. Naast de enorme diversiteit aan muziekstromingen valt er nog veel meer te beleven op het prachtige festivalterrein, waar je moeiteloos verdwaalt op de kronkelpaadjes door de bossen, langs meertjes en heuvels. Met zijn kleurrijke decor, gezellige eettentjes, bizarre acts en performances kun je dus veel meer dan alleen dansen op Mystery Land.

Het Mystery Land kunstwerk, in voorgaande jaren verzorgd door bekende kunstenaars als Dadara, Zender, Luuk Bode en Micha Klein, is ditmaal in handen van het grafische 3D-collectief Lemonade ism Toddzo.
(www.lemonade.nl)



De zestien podia van Mystery Land op een rij:

Mainstage
Sneakerz
Release Yourself
Rauw
Armada
Q-dance
Ex Porn Star
Dirty Dutch
Minimal Madness
Sounds Like Techno
Club R_aw
Rave je uit!
Shit is Bangin'
Girls Love DJ's
All is One
Theaterplein


De voorverkoop van Mystery Land start op 10 mei bij TicketOnline.nl.
Op 17 mei start de voorverkoop bij Ticketbox en de Free Record Shop
Yesterday is History, Today is a gift, Tomorrow is Mystery.

Datum: zaterdag 25 augustus 2007
Tijden: 11.00 23.00
Locatie: voormalig Floriadeterrein, Haarlemmermeer
Tickets: 57,- ex fee
Tickets available at: TicketOnline.nl, Ticketbox, Free Record Shop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws