On is terug van weggeweest

Partyscene Redactie | 3 mei 2007
headlines

Jarenlang was On een gevierde Rotterdamse clubavond. Na heel lang weggeweest is On nu terug. Jawel, je leest het goed. On is nu de partner in crime van Bang, de avond van Remy.

Ieder half jaar zet de Haagse dj Remy met zijn Bang avond Den Haag op zijn kop. Bang is een samenwerking tussen hem, het Paard van Troje en Silly Symphonies. Maar aan dat rijtje mag nu een nieuwe naam toegevoegd worden: On. Frontman Joachim heeft zijn concept weer volledig afgestoft en nieuw leven ingeblazen. De Rotterdamse clubavond is terug, maar dan wel even in een andere stad.  

remy

Goed. Plaats van handeling van Bang en On is het Paard van Troje in Den Haag, zaterdag 5 mei. De grote zaal is het domein van Remy, die zijn opzwepende sound op het publiek zal loslaten. De dj wordt bijgestaan door artiesten die hij een warm hart toedraagt en dit keer zijn dat de 16 Bit Lolitas. Ook Club Silly resident David Wagemaker is er bij. De kleine zaal wordt gehost door On man Joachim. Hij heeft de uit Berlijn afkomstige Thomas Melchior gevraagd om live op te komen treden. Hij verwierf bekendheid door releases op labels als Perlon, Playhouse en Cadenza en staat voor het eerst in Den Haag. Joey Daniel maakt het plaatje compleet. Dat wordt dubbel zoveel feest dus. De deuren zijn geopend van 23.00 tot 05.00 uur en kaarten kosten 12 euro.       

Check ook www.paard.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws