Dj Marco V laat talent draaien op Dance Valley

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Degene die volgens de internationaal hoog aangeschreven dj de beste mix aanlevert, mag tijdens het grootste outdoor dancefestival van Nederland de area openen. Hiermee wil Marco V aanstormend talent de kans geven te draaien voor een massapubliek.

Marco V is een gevestigde naam in de dancewereld die zo vernieuwend mogelijk bezig wil zijn. Omdat de dj dit jaar voor het eerst zijn eigen area host tijdens Dance Valley, wil hij dit op een speciale manier openen. Djs die kans willen maken op deze unieke timeslot kunnen een mix insturen van niet meer dan 30 minuten. Naast het nieuwe talent zullen ook djs zoals Robbie Rivera, Benny Rodrigues en Benjamin Bates draaien in de INCHARGE area.

De winnaar wordt bekend gemaakt op 8 juni tijdens de album launch van Marco V Combi:Nations:3 in Panama, Amsterdam. Tijdens Dance Valley mag hij of zij niet alleen de area openen, vier vrienden krijgen ook een plaats op de VIP gastenlijst en het dj-talent krijgt een speciaal samengestelde INCHARGE goodie bag.

Deelnemers kunnen hun mix op cd samen met naam, leeftijd, e-mail en telefoonnummer nog tot 1 juni sturen naar:

In Charge Records
O.v.v. INCHARGE dj contest
Postbus 95
5473 ZH Heeswijk-Dinther

Inzendingen blijven eigendom van Southside studios en worden niet teruggezonden. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws