Friday afternoon drinks in Rotterdam

Partyscene Redactie | 2 mei 2007
headlines

frank010

Kan je het nog herinneren? Vorig jaar, vrijdagmiddag, Chivas borrel in Rotterdam? Well, the saga continues...maar nu heet het even anders. Welcome to Frank010, waar de vrijdagmiddagborrel gewoon weer doorgaan!

Weet je niet waar ik het over heb? Check this: FRANK staat voor FRiday Afternoon driNK en is een luxe vrijdagmiddag borrel van 17.00 tot 22.00 uur. Netwerken, ontspannen, flirten, genieten van hoge kwaliteit dranken en een perfecte service komen samen in een exclusieve, moderne omgeving. FRANK is een samenwerkingsverband tussen een aantal sterke merken (de founders) waaronder ook weer Chivas Regal. Na de spetterende opening in april zal aanstaande vrijdag FRANK helemaal in het teken staan van Chivas Regal en Frank Sinatra. C U friday!

Waar? FRANK begint in Rotterdam. Als hoofdlocatie is gekozen voor de Cruise Terminal Rotterdam. Deze unieke locatie heeft, door het monumentale karakter, de eiken houtenvloer en het prachtige uitzicht over de maas, de bijnaam "de ere tribune aan de Maas" meegekregen. Vanaf 17:00 uur kan jij je melden bij de Cruise Terminal (geen entree!). Soms is er sprake van een verrassingslocatie, maar daar kom je pas achter totdat de locatie aan de beurt is. En reken maar dat dit zeker een verrassing is, vorig jaar werd de Ocean Diva nog even naar Rotterdam gehaald, lekker varen op de Maas! Kortom, een ideale start van je weekend!

Meer informatie over FRANK

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws