Twisted Dance & Fashion

Partyscene Redactie | 1 mei 2007
headlines

Op 19 mei vindt de nieuwe editie plaats van Twisted Dance & Fashion. Opnieuw tijd voor opzwepende beats, dit keer van Laidback Luke en Eric Entrena.

eric entrenaLaidback Luke gaat als een speer en heeft nog nooit zo’n volle agenda gehad, zo lijkt het. Zijn samenwerking met de Swedish House Maffia draagt daar zeker aan bij, maar ook zijn eigen producties zitten op een hemelhoog niveau. Laidback Luke was al eens te gast bij Twisted dance & fashion en dat beviel zo goed dat deze kleine vriendelijke goedlachse topper weer uitgenodigd is om zaterdag 19 mei de show te stelen in de Monza non Solo te Utrecht.

Hij wordt bijgestaan door Eric Entrena, resident van Space in Barcelona. Momenteel bezig met een tour door de Verenigde Staten waar hij onder meer draaide op het Ultra Festival tijdens de WMC in Miami. In mei vertrekt deze producer naar Azië voor zijn Asian Tour waar hij ook zal draaien in de Ministry of Sound te India. Zijn producties worden steevast gedraaid door Deep Dish, Roger Sanchez, Danny Tenaglia, Seb Fontaine en DJ Chus. Residents Peddo en Dani-L openen de avond. Als laatste staat Baggi Begovic op de flyer. Deze keer staat de ook modeshow van De ModeBende weer centraal en zal de Caspar Burgi (bekend van Born2Cook en Food & Fit van TV) zorgen voor heerlijke hapjes.

Meer info vind je op www.twisted-3some.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws