Rekord3r: #>Valentino Kanzyani invites!<# (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 4 mei is Rekord3r (eindelijk) in de hoofdstad te vinden, voor een wel extra speciale editie in de Melkweg. De eerste Amsterdamse Rekord3r zal worden gehost door de Sloveense, muzikale held Valentino Kanzyani. Valentino neemt zijn vriend en productiemaatje Marko Nastic mee uit Servi en ook Danilo Vigorito komt over uit Itali. Samen met Rekord3r resident Wouter de Moor zal Amsterdam getrakteerd worden op kwaliteit. Funky, minimalistische Techno zal gepresenteerd worden. Dit betekent dat er maar liefst drie buitenlanders headliners zijn geprogrammeerd op Rekord3r 4 mei, in de nieuw verbouwde grote zaal The Max van de Melkweg (met een nieuw spectaculair geluidssysteem).

Binnen een jaar tijd is het ongekend hard gegaan met de nieuwe Minimal-Techno avond die Nederland sinds september 2006 rijker is. Na twee keer succesvol de Rotterdamse Off_Corso te hebben aangedaan, werd op 2 maart Utrecht op zijn kop gezet met een editie in twee clubs (Tivoli & Club Poema) op n dezelfde avond. Rekord3 bracht niet alleen grote Nederlandse - en internationale artiesten maar gaf ook jong en nieuw talent een plek. Naast de sound van minimale, funkende, dansbare Techno heeft Rekord3r entertainment en gekkigheid hoog in het vaandel staan, waardoor de avonden een vrolijke uitstraling hebben met een warm gevoel.



Valentino Kanzyani (Recycled loops, Sloveni) zal de avond van 4 mei hosten. Het kan gezegd worden dat Valentino naast Umek het grootste muzikale exportproduct is van Sloveni. Met zijn 3-deck skills en vele dancefloor anthems reist hij de hele wereld over. Zeker wat betreft zijn producties is het een zwaargewicht in de wereldwijde Technoscene. Zo bracht hij tracks uit op onder andere Yoshi Toshi, Intec (Carl Cox), Wet Music, Tronic, Primate en zijn eigen label (samen met Umek) Recycled Loops.

Marko Nastic is de nieuwe protg van Kanzyani. Door zijn producties is hij nu on of the guys van Recycled Loops. De jonge Servir zit bij het boekingsbureau Knedeep uit Berlijn en is net zoals Valentino de wereld aan het veroveren met zijn muziek. In 2003 & 2004 is Marko begonnen met de Knedeep tour waar het Nederlandse publiek hem voor het eerst heeft mogen aanschouwden. Daarna heeft Marko tijdens Awakenings in de Westergasfabriek afgesloten, Dance Valley winter edition, Awakenings festival, waar hij voor het eerst het grote Nederlandse publiek heeft mogen trakteren op zijn muziek. Nu heeft hij zijn eigen feesten Traffica in Servi, Traffica Records zijn label, een wekelijks radioprogramma Music for a Body and Soul en uiteraard de vele releases op andere labels.

Uit een heel andere windstreek komt Danilo Vigorito. De jonge Italiaan brak afgelopen jaar wereldwijd door onder het grote publiek met zijn klapper Believe die inmiddels iedere Minimal/Techno liefhebber kent. Hoewel hij eerder al onder de muziekfreaks geliefd was, was deze hit en daarna ook de track Lust, ht puzzelstukje waardoor nu ook de rest van het uitgaanspubliek hem heeft omarmd.

Met de nieuwe, verbouwde, zaal van de Melkweg waar nu 1500 man in te herbergen zijn, entertainment, een lasershow, decor en maar liefst drie buitenlandse muzikale grootheden plus Wouter de Moor ondersteund door VJ Tez beloofd de eerste editie van Rekord3r in Amsterdam een editie te worden die mensen niet snel gaan vergeten!

Koop je kaartje voor Rekord3r 4 mei in de Melkweg op www.rekorder.nl en profiteer van een korting! Voorverkoop verder via de bekende adressen (ook in Utrecht, Haarlem en Rotterdam), informatie hierover vind je ook op de website net zoals de uitgebreide biografien van de artiesten, live sets, fotos en filmpjes.

Rekord3r: A local galactic night

Vrijdag 4 mei: Rekord3r Valentino Kanzyani invites!
Lineup: Valentino Kanzyani, Marco Nastic, Danilo Vigorito, Wouter de Moor.
Locatie: Melkweg, Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam
Tijd: 23.00 05.00
Entree: 12,99 (ex presale fee) via rekorder.nl en beatfreax.com
13,99 via de bekende voorverkoopadressen
14,99 deur

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws