Mystery Land & Tomorrowland 2007

Partyscene Redactie | 27 april 2007
headlines

De zestien area’s van Mystery Land 2007 op zaterdag 25 augustus zijn zojuist onthuld, en de line ups worden 23 mei bekend gemaakt. De line up van Tomorrowland in België is wel al grotendeels rond.

Het wordt alweer de veertiende keer dat Mystery Land wordt gehouden en inmiddels zal het Floriade terrein voor de vijfde keer omgebouwd tot een opvallende festival locatie. Het uitgebreide programma telt meer dan 150 artiesten uit de hele wereld en de line-up zal dus op 23 mei bekend worden gemaakt. De flyer en het design van het promotiemateriaal, in voorgaande jaren verzorgd door bekende kunstenaars als Dadara, Zender, Luuk Bode en Micha Klein, is ditmaal in handen van het grafische 3D-collectief Lemonade ism Toddzo.
Tomorrowland 2007
 De 16 podia van Mystery Land op een rij:

-Mainstage

-Sneakerz

-Release Yourself

-Rauw

-Armada

-Q-dance

-Ex Porn Star

-Dirty Dutch

-Minimal Madness

-Sounds Like Techno

-Club R_aw

-Rave je uit!

-Shit is Bangin'

-Girls Love DJ's

-All is One

-Theaterplein


Opvallend is dat hardcore/industrial dj Promo terug is met zijn Club R_aw area en dat Sven Väth met zijn Cocoon stal ontbreekt dit jaar. Ook Dave Clarke heeft geen area meer.

De voorverkoop van Mystery Land start op 10 mei bij TicketOnline.nl. Op 17 mei start de voorverkoop bij Ticketbox en de Free Record Shop, tickets kosten 57,- ex fee.

Maar wat ID&T met Mysteryland (en UDC met Dance Valley) in Nederland niet (meer) lukt, lukt in België wel: een tweedaags dance festival, Tomorrowland in recreatiegebied De Schorre te Boom. Dit vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 juli en is hiermee het grootste outdoor dance festival van onze zuiderburen. ID&T België liet het publiek meedenken dit jaar over de muzikale invulling. Zo werden er maar liefst 20 kaarten verloot onder diegenen die een top 10 van favoriete artiesten of zelfs een volledige programma per area mailden.

Over de verschillende area’s staan op zaterdag 28 juli namen als Marco Bailey, Miss Djax, Marco Remus, Eric Sneo, Yves Deruyter, Airwave, Ed Rush, Millenium Cru, Yahel en Johan ‘OO’ Flemming verspreid. Op zondag 29 juli wordt er stevig uitgepakt en kan je sets verwachten van Paul van Dijk, Roger Sanchez, David Guetta, Sander Kleinenberg, Mason, Yoji Biomehanika, Luna, Dana, Promo, Jeff Mills, dj Rush, Technasia,  Joris Voorn, Armin Van Buuren, Markus Schulz, Carl Craig, Luciano, Smos & Baby B, Prinz, Bob Sinclar, Steve Angello en Tom De Neef. De rest van de artiesten wordt binnenkort bekend gemaakt.

Tickets kosten voor de zondag 43,- (ex fee), voor zaterdag + zondag samen 55,- (ex fee) en voor de zaterdag + zondag + camping dien je 65,- (ex fee) neer te leggen. Voor 2 euro minder heb je bij de Belgische editie van Mysteryland dus twee dagen feest in plaats van één. Meer info vind je op www.id-t.be en de trailer bekijk je hier.

Tomorrowland

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws