Speciale Electronation Radio show vanuit Studio 80

Partyscene Redactie | 26 april 2007
headlines

Ieder zaterdagavond heeft Roy Avni van Electronation zijn eigen radioshow op Kink FM. Dit keer vindt vrijdag 27 april een exclusieve uitzending plaats vanuit Studio 80, met veel aandacht voor de feesten op Koninginnenacht en –dag.

artlaunch gets electroratedVrijdag komt er een speciale Electrorated vanuit Studio 80: Artlaunch gets Electrorated. De grote ruimte van de club wordt gehost door de organisatie Artlaunch, die stevige wortels heeft in de Amsterdamse undergroundscene. Vanuit de studio in Studio 80 zal Roy Avni de Electronation radio show verzorgen, waarbij het hele feest live uitgezonden wordt op Kink FM. Verschillende dj’s zullen in de kleine ruimte speciale sets draaien, die van 23.00 tot 05.00 uur live de kabel op gaan:

23:00 Dion

24:00 Schijfrijders

01:00 Jesse Voorn

02:00 Wouter de Moor 

03:00 Dax Vs. Clockwork

04:00 Groove Addicts

05:00 END

Maar er is meer. Er wordt in de radiouitzending ook uitgebreid stilgestaan bij de feesten die op Koninginnenacht en –dag plaatsvinden. Veel feestorganisaties worden uitgenodigd om hun feest te promoten op Kink FM en daar in een kort interview over te komen praten. Verder is er een speciale nightguide met de feesten waar je naar toe kunt. De ultieme update voor een extra lang weekend.  

Geef jij ook een feest op Koninginnenacht of –dag en wil je dat nog even onder de aandacht brengen? Geef je dan op bij Electronation via radio@electronation.nl. En heb je geen feest te promoten, dan ben je uiteraard welkom in Studio 80 voor een dansje.

Meer info vind je op www.electronation.nl.    

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws