Rekorder doet Amsterdam aan op 4 mei

Partyscene Redactie | 25 april 2007
headlines

Na twee edities in Rotterdam en een elf uur durende nacht in Utrecht, is het nu de beurt aan Amsterdam. Op 4 mei strijkt Rekorder in de Melkweg neer.

De eerste Amsterdamse Rekorder zal worden gehost door de Sloveen Valentino Kanzyani. Hij neemt zijn vriend en productiemaatje Marko Nastic mee uit Servië en ook Danilo Vigorito komt over uit Italië. Samen met resident Wouter de Moor zal Amsterdam getrakteerd worden op funky, minimalistische techno in de nieuw verbouwde grote zaal “The Max” van de Melkweg. En er is een nieuw spectaculair geluidssysteem geplaatst, dus dat belooft wat.
Valentino Kanzyani
Valentino Kanzyani (Recycled loops, Slovenië) zal de avond van 4 mei hosten. Het kan gezegd worden dat Valentino naast Umek het grootste muzikale exportproduct is van Slovenië. Zeker wat betreft zijn producties is het een zwaargewicht in de wereldwijde techno scene. Zo bracht hij tracks uit op onder andere Yoshi Toshi, Intec (Carl Cox), Wet Music, Tronic, Primate en zijn eigen label Recycled Loops.

Marko Nastic is de nieuwe protégé van Kanzyani. Door zijn producties is hij nu ‘one of the guys’ van Recycled Loops. De jonge Serviër zit bij het boekingsbureau Kne’deep uit Berlijn en is net zoals Valentino de wereld aan het veroveren met zijn muziek. In 2003 & 2004 is Marko begonnen met de Kne’deep tour waar het Nederlandse publiek hem voor het eerst heeft mogen aanschouwden. Nu heeft hij zijn eigen feesten ‘Traffica’ in Servië, ‘Traffica Records’ zijn label, een wekelijks radioprogramma ‘Music for a Body and Soul’ en uiteraard de vele releases op andere labels.

Uit een heel andere windstreek komt Danilo Vigorito. De jonge Italiaan brak afgelopen jaar wereldwijd door onder het grote publiek met zijn klapper ‘Believe’ die inmiddels iedere techno liefhebber kent. Hoewel hij eerder al onder de muziekfreaks geliefd was, was deze hit en daarna ook de track ‘Lust’, hét puzzelstukje waardoor nu ook de rest van het uitgaanspubliek hem heeft omarmd.

Voorverkoop en meer informatie via www.rekorder.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws