Sonic Djax

Partyscene Redactie | 24 april 2007
headlines

Wie van lekker hard en rauw houdt, doet er goed aan zich binnenkort maar eens te begeven naar Perron55 in Venlo. Daar staat op 19 mei onze eigen heimachine Miss Djax achter de decks.

Sonic Planet is het technofeest van Perron55, dat met enige regelmaat hele grote namen naar Venlo haalt. Dit keer blijft de organisatie dicht bij huis, want uit Eindhoven hebben ze Saskia Slegers a.k.a. Miss Djax gehaald. De dame maakte op Lowlands al indruk bij een breder publiek en heeft zich ontwikkelt tot een vaste waarde binnen de hard techno scene. In Duitsland wordt de dj op handen gedragen en in het verleden stond ze op evenementen als de Love Parade, verschillende Mayday feesten, I Love Techno, Nature One en Innercity.

miss djax

Erg subtiel is het overigens niet. De beats van Miss Djax zijn als mokerslagen en denderen loeihard uit de speakers. De dame draait ook op zaterdag 19 mei een set van knallende hard techno en acid techno. Begin jaren negentig verwierf Saskia internationale faam met haar label Djax Records. De techno-divisie hiervan, Djax-Up-Beats, bracht platen uit van artiesten als Luke Slater, Claude Young, Acid Junkies en goede vriend DJ Rush. In 2005 bracht Miss Djax eindelijk haar eerste eigen album uit: Raw. De Eindhovense wordt bijgestaan door residents Acid Burn en Tim Gaal. De deuren gaan om 22.30 uur open en om 04.00 uur weer dicht. Kaarten voor dit geweld kosten 10 euro aan de deur en 8 euro in de voorverkoop.

Meer info op www.perron55.nl.         

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws