Godskitchen komt naar Nederland

Partyscene Redactie | 24 april 2007
headlines

Godskitchen is een befaamde club in Groot-Brittannië, waar wekelijks alle grote dj’s der aarde aanschuiven. Nu komt de Britse karavaan ook naar Nederland toe.

eddie halliwellNederland is niet het eerste land waar Godskitchen neerstrijkt. Sydney, Miami, Rio de Janeiro en Tokio gingen al voor. En nu doet de Godskitchen tour de HappydayZZ in Culemborg aan. Op zaterdag 12 mei zal de tent omgetoverd worden tot een megashow met even zo grote artiesten.

Zo komt de Britse wizz kid Eddie Halliwell mee, een van de toppers van de Britse dance scene. Hij weet de schuiven van het menpaneel zo te bewerken, de cdj-1000 zo te mixen dat het draaien bij hem tot kunst is verheven. Ook neemt Godskitchen Mark Eteson mee, een van de residents van de club. Zijn progressive trance viel al in menig land in goede aarde en zal ook hier vast de voeten van de vloer weten te krijgen. De Nederlandse inbreng in deze eerste area komt van Sander van Doorn, die King Bee’s Back By Dope Demand samplede voor zijn nieuwe track. Hij staat vaker in het buitenland dan in Nederland. Ook Ronald van Gelderen is nog van de partij.

Er is ook nog een tweede area, waar Godskitchen ook een fijne line-up geregeld heeft. Daar staat onder meer Mickey Slim achter de decks. De Britse mixmaster heeft met zijn Bon Jovi look inmiddels al vele clubs veroverd en met zijn laatste remix Jump als producer hoge ogen gegooid. Ook Paul Thomas, vaste waarde binnen Godskitchen, draait een stukje mee. Beiden worden bijgestaan door Bruze, resident van BliSS Deluxe en door mr Loveland Marnix. Het eerste visitekaartje van Godskitchen aan Nederland ziet er in ieder geval goed uit. Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop.

     

Surf voor meer info naar www.godskitchen.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws