Dig Deeper -Danny Howells solo- at Panama* (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 4 mei staat de club weer geheel tot zijn en Danny tot jullie beschikking. Dig Deeper is in het leven geroepen door Danny om de veelzijdigheid van house inhoudelijk bloot te leggen. De voorgaande edities waren stuk voor stuk een groot succes, gegarandeerd dat 4 mei er eentje wordt om een mooi lijstje omheen te doen.

Dig Deeper -> graaf dieper! Bij de meeste mensen gaat alleen al een belletje rinkelen bij de naam zelf. Jarenlang heeft Danny heerlijke muzikale traktaties uitgedeeld op alle continenten die onze wereld bevat. Geheel bevredigd was Danny echter niet met zijn traktaties. Dig Deeper moet hier verandering in brengen en volgens Danny werkt zijn concept dan ook! Het remedie Dig Deeper houdt in dat Danny mensen meeneemt op een trip door zijn dikke platencollectie. Antwoord van Danny op de vraag waarom hij Dig Deeper in het leven heeft geroepen: I am at a stage where the usual 2 hour sets are becoming a bit uninspiring for me personally. I always feel a lot stronger when I am in control of the entire night. Its what I enjoy the most, and it is the most rewarding experience for a DJ. Thats why I like the concept of Dig Deeper so much.
Verwacht een diepgaande trip langs alle facetten van house en daarbij natuurlijk het altijd vrolijke hoofd van Howells, dat op zich al entertainenment is.Al jaren lang is Danny Howells een zeer gerespecteerde DJ en hij heeft zichzelf weten te scharen tussen The Big Boys. Lounge, Deephouse, Progressive, Techhouse, Minimal of Techno, Howells mixt alles feilloos strak, maar altijd in de juiste volgorde door elkaar heen. Zijn weergaloze 10 uur durende sets @ Arc NYC staan nog steeds regelmatig op repeat. Op 4 mei mag je dan ook van Danny verwachten dat hij gaat opbouwen en dat kan hij als geen ander.

Roger Gerressen en Sinan Alakus verzorgen vanavond namens het nieuwe initiatief KrKnapen de muzikale inbreng in de Studio. KrKnapen is een initiatief dat kansen biedt aan opkomende talenten uit de (Deep/Tech)house scene. Deze keer staan deze 2 Nijmeegse talenten geprogrammeerd en zij hebben hun strepen al verdiend in Nijmegen en omstreken. Ze zijn graag geziene gasten bij de Planet Rose avonden in Doornroosje. Verwacht veel diepe grooves en pompende beats met een minimale inslag!

5 uur lang Danny Howells Solo en diepe grooves in de studio met KrKnapen . En dat op n dag, onder n dak en onder n motto: Dig Deeper. Deze mag je niet missen. Vrijdag 4 mei 2007 te Panama*

PANAMA pres. DIG DEEPER with Danny Howells vrijdag 4 mei 2007
Line-up:
Theatre: Danny Howells (UK 5 HRS)
Studio hosted by KrKnapen :
Roger Gerressen vs. Sinan Alakus (Planet Rose residents)

Aanvang: 23:00 uur
Entrance: 15,-
Presale: 13,- (ex. fee) via www.aub.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws