ExtremaMusic breidt uit met Sound Architecture Bookings

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In oktober 2006 nam ExtremaMusic uit Eindhoven al het Dilanta Artist Management over om zo haar spanwijdte en kwaliteiten te verbreden. Nu schaart ook Sound Architecture zich onder ExtremaMusics vleugels.

De volgende acts vallen vanaf heden onder ExtremaMusic: Joris Voorn, Warren Fellow, Rejected, Edwin Oosterwal, Joachim, Lupe, Afra Amba en Reach Visuals. Dat heeft Extrema bekendgemaakt.

Joris Voorn
En van s lands grootste technoproducer die binnenkort met zijn nieuwe album wederom hoge ogen en oren zal gooien binnen de internationale muziekwereld.

Edwin Oosterwal
Oosterwal, zelf al jaren een begenadigd DJ van New York tot Berlijn, is de veteraanproducer die samen met Joris Voorn verantwoordelijk is voor het project Rejected.

Rejected (aka Joris voorn en Edwin Oosterwal)
Zonder twijfel het hotste producersduo van het moment uit deze hoek van Europa. Beiden heren DJs hebben hoogstaande skills en produceren en releasen op dit moment op hun eigen label Rejected hit na hit.

Warren Fellow
De goedlachse producer/DJ uit Rotterdam beleefde vorig jaar zijn booming doorbraak met zijn eigenzinnige stijl van techhouse.

Joachim
Deze Rotterdamse DJ weet al jaren zijn publiek te boeien met diepe, meeslepende sets. Binnenkort in de planning: zijn langverwachte debuutrelease!

Afra Amba
Een jong talent uit Amsterdam wiens stijl het best valt te omschrijven als stoere electrotechno. Na overtuigende sets op Mysteryland en in de Amsterdamse Sugar Factory is ze klaar voor het grote werk!

Lupe
Een icoon uit het Amsterdamse nachtleven die al jaren meedraait in de hoofdstedelijke scene en zal nu eveneens met eigen producties van zijn unieke eclectische minimal sound ruimschoots gaan overtuigen.

Reach Visuals
Het eerste VJ-team binnen de gelederen van ExtremaMusic! Reach Visuals is een internationaal gerenommeerd VJ-team dat zichzelf mag rekenen tot 1 van de mondiale residents van ondermeer het Duitse, oppermachtige Cocoon van Sven Vth waar Reach Visuals wereldwijd optredens voor verzorgd.

Zowel ExtremaMusic als Sound Architecture Bookings hebben kenbaar gemaakt zeer gelukkig te zijn met de samenwerking. Het wederom vernieuwde ExtremaMusic verwacht met deze fusie wederom een stukje kwaliteit aan hun agency toe te voegen en daarnaast met de toevoeging van Niels Brands als extra booker nog slagvaardiger te worden dan daarvoor al het geval was. Brands, voorheen booker van Sound Architecture, zal de belangen van bovenstaande artiesten blijven behartigen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws