Nieuw aan de horizon: Culpepper

Partyscene Redactie | 22 april 2007
headlines

zonsondergang

Service tot aan de vloedlijn, comfortabele strandbedjes met tafeltjes, de lekkerste cocktails en heerlijk eten. Dat is waar de nieuwe strandtent Culpepper op het Zwarte Pad in Scheveningen voor staat. Deze mooie zandkleurige strandtent is op de plek van de Mecca gekomen, en belooft heel wat goeds deze zomer.

Culpepper begint meteen al met het nieuwe Simply R.E.D. (relax, eat en dance) concept. Elke vrijdag  kan je hier onder het genot van een drankje en een hapje, aangepast aan het thema van de avond, wegdromen op muziek van internationale en nationale artiesten en DJ’s. Het feest richt zich vooral op de 25-plus soulfull dance-misic liefhebbers.

Eten staat hoog in het vaandel bij Culpepper. Verwacht absoluut geen bord patat met mayo hier, want dit komt zeker niet op de kaart voor. Het menu bestaat uit salades, pasta’s en gegrilde vis, simpel en vers. Binnenkort is er ook een grote houtoven op de strandtent, waar onder het oog van de gasten minipizza’s worden gebakken. En ben je je eeuwige roseetje zat? Neem dan een cocktail, want de medewerkers shaken de lekkerste cocktails!

http://www.culpepper.nl/

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws