Hip-moe Amsterdam wijkt uit naar Wijk aan Zee

Partyscene Redactie | 22 april 2007
headlines

Timboektoe

Amsterdammers die een beetje moe worden van het commerciële Bloemendaal hebben een nieuwe beachclub gevonden: Timboektoe.  

Deze strandtent in Wijk aan Zee is heel relaxed en heeft maar één doel: ontspanning. Vanaf 10 uur kan jij hier terecht voor een broodje, soepje of een hapje. Ook 's avonds kom jij aan je trekken: op de zeer gevarieerde avondkaart staat voor ieder wat wils, van een pannenkoek tot Afrikaanse zoete kip!

terras

Activiteiten volop bij Timboektoe. De strandtent is eigendom van HotZones Events dat het grootste all round strandevenementenbureau van Nederland is. Daarom is ook het motto van Timboektoe: Vrijheid en creativiteit. Als mensen muziek willen maken, plaatjes willen draaien, kunst of foto’s willen exposeren behoort dat allemaal tot de mogelijkheden, zolang het niet ten koste gaat van de rust van anderen.  

Van exposities tot feestjes (bv Splendid) alles komt in Timboektoe samen. Dus wil je eens een keer wat anders, neem dan een keer een kijkje in Wijk aan Zee en kom in Afrikaanse sferen bij Timboektoe!

http://www.timboektoe.org

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws