Uitdaging: verzin je eigen festival line up

Partyscene Redactie | 20 april 2007
headlines

Festival: wie zou jij boeken?


De bekendmaking van de line up van Dance Valley 2007 leverde nogal wat commentaar op van lezers op diverse partysites. Maar afzeiken is uiteraard wel erg gemakkelijk.

Het commentaar loopt uiteen van “Is dit een grap?” tot “De line up is dusdanig slecht dat ik Dance Valley voor nu laat zitten. Alleen Defected tent komt met leuke nieuwe namen de rest is oude meuk.” Op grote festivals als Dance Valley zijn er uiteraard altijd tenten met dj’s en muziekstromingen die je minder aanspreken. En als je slechts van één a twee muziekstromingen houdt kan je naar kleinere festivals met een bepaalde sound gaan.

Maar aangezien afzeiken vanaf de zijlijn wel erg makkelijk is daagt Partyscene je uit om met een eigen line up te komen. Stel: je krijgt een budget van 250.000 euro om aan artiesten te besteden op een nieuw festival waar 50.000 bezoekers mogen komen. Wie zou jij boeken om het terrein vol te laten stromen? Dat kunnen dan uiteraard niet alleen acts zijn die een handjevol mensen trekken, want dan ga je financieel op je bek. Het moet dus een mix worden van grote namen en minder bekende acts. Zou een festival met slechts één a twee muziekstromingen 50.000 bezoekers kunnen trekken? Richt je je slechts op Nederlanders of heel Europa? Laat je horen hieronder!

Onder de meest originele, interessante en onderbouwde antwoorden verloten we twee (binnenlandse) festival tickets naar keuze.

Dance Valley preparty @ Panama 17 april 2007

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws