Cassy tijdens MAD2 in 11; Lekker Doorstampen!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Degenen die gefeest hebben in de Berlijnse Panorama Bar weten dat deze chick garant staat voor een avond lekker doorstampen op Amerikaanse jackin house, minimal techno en oude klassiekers. Haar sets in de Panorama Bar zijn memorabel en gaan door tot diep in de middag van de volgende dag! Zij had dan ook de eer om de eerste mix CD van de befaamde club samen te stellen.
Ook productioneel staat ze niet stil. Naast haar eigen release My Auntie op Perlon, maakte ze onder andere remixes van Easy Lee van Ricardo Villalobos op Playhouse en voor het M_Nus label van Richie Hawtin. In 2006 richtte ze haar eigen label Cassy op waar ze haar ritmische sexy house tracks op uitbrengt.


Cassy...

Mal Borrowed & Frei Bauwerker (Sandrien & Carlos Valdes) zullen de avond opwarmen met hun electronic techy weirdness. Deze Amsterdamse helden hebben onlangs nog de Gouden kabouter award gewonnen voor beste DJ duo en staan te popelen om weer samen te draaien na Carlos zijn winterverblijf in Chili. Een frisse rockende sound in your face!
Naast sounds ook verrassende vision van de VJ Xelor, die de vorige keer de meningen van het publiek peilde met zijn interactieve VJ installatie. Verwacht dit keer ook zoiets geks. Dus haal je kisten uit je kast en stamp 11 naar de begane grond!

Zaterdag_21 april
MAD2
DJs Cassy (Panoramabar, Berlin), Mal Borrowed & Frei Bauwerker (MAD2, Vreemd) | VJ Xelor
Entre 12 euro | 11_ben_jezelf pashouders 10 euro | Online voorverkoop via Beatfreax.com
www.areyoumad2.com

11 | restaurant_bar_club
Oosterdokskade 3-5
1011 AD Amsterdam
T 020 - 625.59.99

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws